1000 recepten met peterselie
1 1/2 kilo grote tomaten. 3 theel.tijmpoeder1 eetl. rozemarijnpoeder3 eetl. olijfolie4 teentjes knoflook2 eetl. fijngeknipte peterseliepeper en zout Voorbereiding Meng de tijmde rozemarijn met peper en zout naar smaakverwarm de oven voor op 200 grade... bekijk recept »
12 grote verse coquilles6 tomaten ontveld en gehalveerd100 g boter3 tenen knoflook fijngehakthandvol peterselie gehaktzout en peper Doe de tomaten in een ovenschaal en bestrooi met zout en peper. Bak het gaar in ongeveer 35 minuten. Verhit in de tu... bekijk recept »
2 eetlepels boter 1 theelepel olijfolie 1 bakje champignons 1 eetlepel geknipte bieslook 1 theelepel geknipte peterselie 2 teentjes knoflook 4 eetlepels citroensap peper en zout Bereidingswijze Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes ... bekijk recept »
2 eetlepels boter 1 theelepel olijfolie 1 bakje champignons 1 eetlepel geknipte bieslook 1 theelepel geknipte peterselie 2 teentjes knoflook 4 eetlepels citroensap peper en zout Voorbereiding Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes Be... bekijk recept »
1/2 zakje verse peterselie - 400 gr. scholfilets - zout en peper - 20 gr. boter of margarine - 1/2 tl. gedroogde Provencaalse kruiden - 200 gr. Brie 1 zakje aardappelpuree. Peterselie fijnknippen. Scholfilet bestrooien met zout en peper en in lage ... bekijk recept »
Pompoenbrei van het basisrecept pompoensoep een rode paprika een groene paprika en/of een a twee vleestomaten een bosje peterselie creme fraichehalf geslagen slagroom of soyacuisine. Neem ong. een halve liter pompoenbrei (uit de diepvries). Voeg hier... bekijk recept »
50 g boter 50 g bloem 1 blikje of potje champignons met vocht 3 tl bouillonpoeder peterselie peper / zout 1/2 liter heet water Hulpmiddelen Tupperware Magnetron Maatkom Hulpmiddelen - Tupperware Magnetron Maatkom Bereidingswijze Boter 30 sec smelten... bekijk recept »
150 gr kipfilet 2 dl water 1 ui 2 tenen knoflook 2 eetl olijfolie 5 draadjes saffraan peper en zout 200 gr zilvervliesrijst 1 bosje gehakte peterselie 50 gr verse of diepvriesdoperwten 1 eetl gehakte bieslook 1 eetl gehakte peterselie Snijd de kipfil... bekijk recept »
6 grote tomaten- 1 rucola- 1 rode krulsalade- 3 sjalotten - bosje peterselie- 3 eetlepels olijfolie- 1 eetlepel water- 1 koffielepel Provencaalse kruiden. Bereidingswijze Schil de tomaten en verwijder de pitten. Snijd de tomaten in zeer fijne s... bekijk recept »
2 eetlepels boter 1 theelepel olijfolie 1 bakje champignons 1 eetlepel geknipte bieslook 1 theelepel geknipte peterselie 2 teentjes knoflook 4 eetlepels citroensap peper zout Bereidingswijze Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes Sm... bekijk recept »