1000 recepten met rozemarijn
- Lamskoteletten - verse rozemarijn - verse knoflook - goede olijfolie - vers gemalen peper - snufje zeezout Voorbereiding Snipper wat teentjes knoflook en verdeel dat samen met de rozemarijn over de lamskoteletten. Strooi wat versgemalen peper en z... bekijk recept »
200 gr. jonge bladspinazie1 doosje kerstomaten gehalveerd,50 gr. (gras)kaas geschaafd1 el. balsamico azijn1/2 el. scherpe mosterd2 el sojasaus2 dl. olijfoliezout en peper1 tl. geraspte gemberwortel Spinazie, tomaten en kaas mengen. Azijn, mosterd, so... bekijk recept »
2 a 3 Granny Smiths. 5 Tomaten (niet overrijp). 1 pak Bladerdeeg. 5 teentjes Knoflook. 1 grote verse Rode Ui. 1 pakje verse Rozemarijn. ? 200 gr Geitenkaas (fetachevre). Olijfolie. Peper. 1 bakje Walnoten. Hulpmiddelen Middelgrote ovenschotel met ni... bekijk recept »
Lamsbout met bot (gewicht ca. 1300 gram)8 aardappelen26 tenen knoflook1 takje rozemarijn1 takje tijmboterpeperzouthoning Lamsbout dichtschroeien op heet vuur in braadpan (roombotereventueel half-half met olie)lamsbout op ingevette braadslee leggenten... bekijk recept »
320 ml lauwwarm water100 g volkorenmeel400 g patentbloem6 g droge gist (1 zakje)1 theelepeltje zout 1? theelepeltje suiker Halve eetl margarine/ of roomboter 3 eetlepels verse rozemarijnblaadjes ( zeer fijngehakt 4 eetlepels gedroogde uitjes (fijngeh... bekijk recept »
1 takje rozemarijn 250 ml rode wijn 1/4 theelepel grof zeezout 4 el fijne kristalsuiker 1 el vers sinaasappelsap Hulpmiddelen keukenmachineof staafmixer Hulpmiddelen - keukenmachineof staafmixer Voorbereiding (Dag van te voren) Naaldjes van het takj... bekijk recept »
Recept Italiaans Brood Met Rozemarijn | Smulweb.nl body { behavior:url("/iehoverfix.htc") } var tabs_content = [] var tabs = [] // Vet een bakplaat in met olijfolie - kneed nogmaals door - vorm er een rond of langwerpig brood van ca. 2 cm. ... bekijk recept »
Voor 2 grote of 4 kleine focaccia : - 1 recept brooddeegeenmaal gerezen (zie Basisrecept voor perfect broodtot fase 7) - olijfolie extra vergine van goede kwaliteit - 4 teentjes knoflook - 1 bosje verse rozemarijn - grof zeezout Aangekomen bij f... bekijk recept »
1 kilo aardappelen2 grote uien2 el olijfolie150 tot 200 g mager rookspek(in blokjes)1 teentje knoflook1/2 el rozemarijnnaaldjes(vers of gedroogd)zoutversgemalen peper. Verhit de olie in een grote koekepan met een hoge rand en een dikke bodem. laat he... bekijk recept »
3 teentjes knoflook 7 g verse rozemarijn 3 el olie 750 g voorgkookte aardappelpartjes Bereidingswijze Knoflook pellen en fijnpletten. Rozemarijnnaaldjes van takjes nemen. In pan olie verhitten. Knoflookrozemarijn en aardappelpartjes toevoegen. Afgede... bekijk recept »