1000 recepten met rozemarijn
4 Magere hamlappen1 zakje Silvo mix HamlappenBoter2 el Olijfolie1 zakje Halve krieltjes in schil met rozemarijn2 teentjes Knoflook1 pot PLUS sperziebonenPeperZout1. Wrijf de hamlappen gelijkmatig in met de mix. Verhit een koekenpan met boter en bak d... bekijk recept »
3 eetlepels Solo Vloeibaar grof zeezout 1.5 kg aardappelen 2 teentjes look 1 citroen of limoen 2 takjes rozemarijn 1. Was de aardappelen. Snij ze met schil in vieren.2. Verwarm de oven voor op 200 ºC.3. Hak de knoflook fijn, was de citroenen, rasp... bekijk recept »
100 gram boter 1 stuk ui (gesnipperd) 4 teentjes knoflook (geperst) 1 naar smaak peper en zout 1 takje rozemarijn 1 stengel citroengras (gesnipperd) 1 stuk kip 3 eetlepels honing 1. Vermeng de boter, ui, knoflookteentje, peper en zout2. Stop de ... bekijk recept »
1 ontbeende lamsbout van 2 kg teentjes knoflook, in plakjes gesneden 4 eetlepels Solo Vloeibaar 12 toefjes rozemarijn 800 g fijne sjalotjes 4 dl lamsfond 50 g Solo zout en peper 1. Verwarm de oven voor op 240 C. 2. Snij de lamsbout op 12 plaatsen... bekijk recept »
4 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook , fijngehakt 1 eetlepel verse tijmblaadjes 1 eetlepel verse rozemarijn , fijngehakt 4 à 500 gram rode en gewone krielaardappeltjes, ongeschild en gehalveerd zout en peper 1. Verwarm de oven voor op ... bekijk recept »
1/2 Zak Pommes culinair aardappelen à 1.5 kg 6 Takjes Rozemarijn, naaldjes gerist 2 tl Grof zeezout 4 tl Olijfolie 2 Bollen Knoflook Bankpapier Braadslede of ovenschaal ( 20 x 30 cm )1. Verwarm de oven voor op 200C. Boen de aardappelen schoon en ... bekijk recept »
4 middelgrote vastkokende aardappelen 1 kleine courgette 1 ui 12 eieren 1 el olijfolie 40 g boter 1 flinke tak rozemarijn 1 knoflookteentje peper en zout 1. Kook de geschilde aardappelen in ruim gezouten water. Giet ze af.2. Snijd ze vervolge... bekijk recept »
6 vastkokende aardappelen (ongeveer 800 g) 25 cl room 50 g zachte geitenkaas 1/2 l halfvolle melk 50 g geraspte kaas 2 takjes rozemarijn peper en zout 1. Snijd de geschilde aardappelen in fijne schijfjes. Doe ze in een kookpan en voeg er de melk,... bekijk recept »
12 kleine aardappelen van gelijke grootte. 2 èl rozemarijn naaldjes versnipperd 2 el olijfolie peper uit de molen 6 plakjes parmaham gehalveerd1. Boen de aardappeltjes goed schoon en kook ze ca 10 minuten met zout. laat ze uitlekken en dep ze... bekijk recept »
1 kg vastkokende aardappels 2 uien 100 g gerookte spekblokjes 1 dl Bertolli Vloeibaar 2 takjes rozemarijn 1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Boen de aardappels schoon en snijd ze in stukken. Pel de uien en snijd ze in stukken.2. Doe de aardappelen... bekijk recept »