Recepten met rozemarijn

1000 recepten met rozemarijn

Rozemarijn

Rozemarijn Rozemarijn heeft een kracht kruidige, iets zoete smaak.

Meloensmoothie In 3 Kleuren

200 g watermeloenzonder schil 1⁄/:2 cantaloupmeloenzonder schil 100 g verse abrikozenontpit 4 el sinaasappelsap 200 g honingmeloenzonder schil 2 perzikenontpitgeschild 1 el honing 1⁄/:4 tl fijngesneden rozemarijn 4 bollen frambozen- of aard... bekijk recept »

KRUIDIG GEROOSTERDE AARDAPPELS

4 mooie grote aarappels(400g) - 3/4 t zout - 20g rozemarijn fijn - 4 e olijfolie Bereidingswijze -aardappels met schil beetgaar koken -rozemarijnzout en olie vermengen -aardappels in breedte als dunne plakjes,"waaier" open snyden zonder aardappel doo... bekijk recept »

Kip Met Kruiden

1 Scharrelkip 1/2 citroen 10 teentjes knoflook rozemarijn olijfoliezout en peper witte wijn aardappels(vastkokend) Maak aan elke kant van de kip een inkeping onder het vel en stop daar rozemarijn in, zodat je het niet meer kan zien. Strooi flink zout... bekijk recept »

Kikkererwtenpuree

250 g kikkererwten3 teentjes knoflooksap van ? citroen2 dl olijfolie2 takjes tijm1 takje rozemarijnzout en versgemalen zwarte peper2 tl sesamoliemilde paprikapoeder Bereidingswijze Week de kikkererwten 8 uur (1 nacht) in water. Kook de erwten ? 2 uur... bekijk recept »

Nieuwjaarrecept Jumbogarnalen In Knoflook

Ingr 85 gr. Boter2 eetl.olijfolie8 grote jumbo- of tijgergarnalen1 th.parikapoeder8 teentjes knoflookeen paar takjes rozemarijn. Voor de aioli : 2 teentjes knoflookzeezout1 volle el. fijngehakte takjes rozemarijn,1 eetl. olijfolie200 gr.mayonaise en ... bekijk recept »

Rozemarijncake

2 eieren - 150 g suiker - 150 g zelfrijzende bloem - 150 g gesmolten boter - 1 soeplepel fijngemalen rozemarijntakjes - 100 g zwarte olijven - 1 nootje boter voor de vorm - zout Hulpmiddelen Hulpmiddelen - Bereidingswijze Klop de eigelen op met de ... bekijk recept »

Scampibrochettes Met Courgettes En Tomaten

20 reuzengarnalen (scampi's) 2 courgettes 4 tomaten 16 ontpitte olijven 1 soeplepel gehakte rozemarijn takjes voor de decoratie olijfolie boter zout en peper Voorbereiding Ontdoe de reuzengarnalen van hun schelp en steek ze op brochettes. Ontp... bekijk recept »

Witte Bonensoep Met Kastanjechampignons En Rozemarijnbrusch

2 tenen knoflook ? 6 bosuitjes ? 4 eetlepels olijfolie met truffelaroma (Monini) ? 1 potje witte bonen (370 ml) ? 1 eetlepel vloeibare Italiaanse kruidenbouillon (Maggi) ? zout ? (versgemalen) peper ? 2 takjes rozemarijn ? 2 voorgebakken ciab... bekijk recept »

Witte-bonensoep Met Kastanjechampignons

2 tenen knoflook ? 6 bosuitjes ? 4 eetlepels olijfolie met truffelaroma (Monini) ? 1 potje witte bonen (370 ml) ? 1 eetlepel vloeibare Italiaanse kruidenbouillon (Maggi) ? zout ? (versgemalen) peper ? 2 takjes rozemarijn ? 2 voorgebakken ciab... bekijk recept »

Rozemarijncake

2 eieren - 150 g suiker - 150 g zelfrijzende bloem - 150 g gesmolten boter - 1 soeplepel fijngemalen rozemarijntakjes - 100 g zwarte olijven - 1 nootje boter voor de vorm - zout Bereidingswijze Klop de eigelen op met de suiker en voeg de bloemboter e... bekijk recept »

Pagina 48 van 100