1000 recepten met rozemarijn
1 ui 1 teentje knoflook 1 takje verse rozemarijn 250 g sperziebonen 500 g tomaten 1 eetlepel boter zout & vers gemalen zwarte peper 1 mespunt suiker 150 g Feta circa 70 g zwarte olijven. Snipper de ui en de knoflook. Sla de gewassen rozemar... bekijk recept »
1/2 rode peper,2 teentjes knoflook,3 takjes rozemarijn,4 eetl.olijfolie,4 konijnenbouten,zeezout,100 ml.medium sherry,1 citroen,25 grboter,10 coiktail-trostomaten,400 ml.kikkererwten(1 blik). Hulpmiddelen Ovenschaal Hulpmiddelen - Ovenschaal Voorber... bekijk recept »
50 gr. blanke amandelen 300 gr. couscous 75 gr. rozijnen 400 gr. pompoenvruchtvleesin blokjes 2 el olie 1 teentje knoflook rozemarijn 2 dl. groentebouillon 250 gr. eekhoorntjesbrood 200 gr. bundelzwammen 1 el tahinpasta (sesampastapot) 8 (Romeinse) s... bekijk recept »
1 kg wild zwijnspoulet zonder botplm. 500 g paddestoelen (kastanjechampignons/oesterzwammen/shii-take)4 uien2 teentjes knoflook2 plakken knolselderij200 g spekblokjes4 dl rode wijn1 el gedroogde tijm1 el rozemarijnenkele takjes selderij100 g boterzou... bekijk recept »
800 gr. nieuwe aardappels 3 el. olijfolie 12 tenen knoflook (ongepeld) 4 takjes rozemarijn Hulpmiddelen Braadslee Hulpmiddelen - Braadslee Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 225?C. Boen de aardappels schoon en snij ze in partjes (schil de aarda... bekijk recept »
1 bolletje mozzarellaafgegoten. 50 gr. boter op kamertemperatuur 2 tenen knoflookgeperst 2 tl verse rozemarijnfijn gesnedenzout en peperen een afbak baquette Hulpmiddelen Oven en keukenmachine en alu-folie Hulpmiddelen - Oven en keukenmachine en ... bekijk recept »
2 kg verse mosselen - 1 portie soepgroenten - 2 uien - 10 cl olijfolie - cayennepeper - zout - 1 takje rozemarijn - 1 eetlepel gedroogde oregano - 2 blaadjes laurier - 1 groot blik gepelde tomaten - 50 cl droge witte wijn Bereidingswijze De mosselen ... bekijk recept »
25 gr boter2 kleingesneden uien2 teentjes geperste knoflook25 gr bloem1 kg rijpe tomaten in stukjes gesneden1 1/2 dl witte droge wijn2 takjes verse rozemarijn in een zakje gebondenzoutpeper2 el tomatenpureepaar druppeltjes worcestershire saus sap van... bekijk recept »
4 lamsrumsteaks,1 blik tomatenstukjes(400 gr),1,5 dl rode wijn,3 sjalotten,3 teentjes knoflook,2 el olijfolie,2 el boter,2 koffielepels rozemarijn,10 verse blaadjes basilicum,1 mespuntje suiker,cayennepeper,peper en zout Hulpmiddelen Aluminiumfolie ... bekijk recept »
12 lamskoteletten 12 takjes rozemarijn 1 el olie 1 el grove mosterd Voor de truffeloliepuree: 8 aardappelen (geschikt voor puree) 50 gr boter 3 el room truffelolie Bind een takje rozemarijn rond ieder koteltje. Meng olie en mosterd en smeer dit mengs... bekijk recept »