1000 recepten met selderij
8 tomaten 4 eieren zot/peper fijngehakte peterselie & selderij 1 dl room 1 theelepel maizena Snijd de tomaten in tweeen en ze even aan met de bolle zijde naar boven. Leg ze rondom in de schaal. Breek de eieren in de openruimte tussen de tomaten en be... bekijk recept »
1 venkelknol -3 tomaten -1 preitje -1 grote ui -0.5 bosje selderij -20 gr. boter -4 kg. mossel -1 takje tijm -2 dl. wijnwitte -Peper Snijd de groenten en selderij fijn en smoor deze, in de mosselpan, in de hete boter gedurende vijf minuten. ... bekijk recept »
3 uien 2 aardappelen (Bintje) 1 preiwit 1 stengel groene selderij 10 dl water 60 g boter (bakboter) 1 takje tijm 1 blaadje laurier peper zout 4 beschuiten 40 g kaas De ui, de aardappelen, de selderij en de prei schoonmaken. Een derde van de ui zeer f... bekijk recept »
3 uien 2 aardappelen (Bintje) 1 preiwit 1 stengel groene selderij 10 dl water 60 g boter (bakboter) 1 takje tijm 1 blaadje laurier peper zout 4 beschuiten 40 g kaas De ui, de aardappelen, de selderij en de prei schoonmaken. Een derde van de ui zeer f... bekijk recept »
3 uien 2 aardappelen (Bintje) 1 preiwit 1 stengel groene selderij 10 dl water 60 g boter (bakboter) 1 takje tijm 1 blaadje laurier peper zout 4 beschuiten 40 g kaas (gemalen) De ui, de aardappelen, de selderij en de prei schoonmaken. Een derde van de... bekijk recept »
1 runderschenkel1 liter water4 grote aardappelen1/4 pak laksa (toko)6 bladselderijstelen1 grote sjalot1 mp peper1/2tl nootmuskaat1 el bouillonpoeder1 tl aromat Voorbereiding Zet de schenkel met water op en kook hem gaar.Snijd het vlees in kleine stuk... bekijk recept »
16 pangsitvellen 250 g gehakt of kalfsgehakt 1 ei paneermeel peper zout selderij 100 g champignons ketjap 1 prei 100 g gepelde Noorse garnalen 4 lepels tomatenketchup 1 theelepel djahé citroensapMaak het gehakt aan met peper, zout, ketjap en fijngeh... bekijk recept »
1 snuifje peper 1 snuifje zout 1 eetlepel ketjap manis (zoete) 1 eetlepel verse selderij, fijngehakt 1 teentje knoflook (fijngehakt) 1/2 ui (fijngesnipperd) 1/2 eetlepel citroensap 1/2 eetlepel olie 1/2 theelepel suiker 1/4 pakje witbroodmix 1/4 thee... bekijk recept »
Voor 4 personen: 100 g spliterwten 1 ui 1 aardappel 1 kleine prei 1 stukje selderij 20 g vetstof 1 l water peper, zout 1/2 vleesbouillonblokje enkele sneden brood vetstofWeek de erwten in voldoende koud water (dit mag tot 12 uur duren). Smelt de vets... bekijk recept »
Voor 4 personen: 600 g kalfslapjes 200 g tonijn in olie 80 g mayonaise 2 ansjovisjes 20 g kappertjes enkele blaadjes selderij en laurierLaat de kalfslapjes in gezouten water, samen met de selderij en de laurier gedurende 35 minuten koken. Neem het vl... bekijk recept »