1000 recepten met selderij
400 gram rijst400 gram resten van vleeskipham of garnalen of 500 gr losgebakken gehakt2 eierenolie300 gram groenten (tauge kool en prei) of 100 gr tauge en 2 pakjes soepgroenten200 gram fijngesneden uien2 teentjes gesnipperde knoflook1 eetlepel gehak... bekijk recept »
tomatensaus: 1 el olie 1 gesnipperde ui 1 stengel gesneden selderij 2 gesneden wortels 850 g gepelde tomaten (uit blik) 1 tl suiker peper en zout 30 g verse gesneden basilicum Aardappel-gnocchi 1 kg kruimige aardappelen 30 g boter 250 g bloem 2 losge... bekijk recept »
Schenkel met been en wat kippenpoelet (samen ca. 600 g) selderij prei peperkorrels laurier ui knoflook zout 100 g rauwe ham wat uisnippers 1 potje bruine bonen 2-3 kleingesneden aardappelen witte raapjes 250 g kool 1/4 selderijknol 1 kopje rijst 50 g... bekijk recept »
1 grote pot Calve pindakaas (bruine sluiting) 1 kg kippepootjes 1 kg zoutvlees (verkrijgbaar bij toko) 4 takjes selderij 1 grote ui 2 laurier blaadjes 6 piment korrels 1 madam jeanet peper (bij de toko per ons) 4 bakbananen ( 2 groene en 2 halfrijpe... bekijk recept »
600 gram gehakt zoutpeper snufje thijm 2 eetlepels gehakte peterselie 1/2 eetlepel gehakte selderij paprikapoeder (edelzoet) 2 uien eventueel knoflook paneermeel/ scheutje melk 40 gram boter 1 blikje tomatenpuree 20 gram bloem 150 ml runderbouillon 1... bekijk recept »
400 gr. Grote garnalen (Rauw) Verse selderij Ketjap asin Sambal oeloek Knoflook 2 Lente uitjes olijfolie Hulpmiddelen WokLepelMesSnijplankSchaal. Hulpmiddelen - WokLepelMesSnijplankSchaal. Voorbereiding Meng de Ketjapmet de uitgeperste knoflook en d... bekijk recept »
250 gr linzen1 laurierblad6 el balsamicoazijn4 el sojasaus1 tl mosterdtijm4 el oliezoutpeper1 bosje lente-uitjes1 steel bleekselderij4 tomaten400 gr macaroni100 gr rucola of verse spinazie. Bereidingswijze De linzen en het laurierblad in ruim water 2... bekijk recept »
4 kilo mosselen 2 uien 2 preien 1 winterwortel peper uit de molen een paar takjes selderij 1 dl droge witte wijnPel de uien en snipper ze grof. Maak de preien en wortel schoon, snijd de preien in ringen en de wortel in plakken. Verdeel de groenten en... bekijk recept »
50 g Hollandse garnalen 250 g boter 25 g peterselie 10 g bieslook sap van ¼ citroen 8 g fijngehakte knoflook 15 g fijngehakte sjalotjes 40 g wortelen 40 g selderij 1 el fijngehakte kruiden 20 brandnetelblaadjes 100 g feta 1 bosje waterkers 20 g gehak... bekijk recept »
2 kg verse mosselen 50 g boterongezouten 2 uiengehakt 1/2 tl gemalen witte peper 500 g venkelknollen 1,5 l water 1 tl zout 150 ml olijfolie 2 teentjes knoflookgeperst 2 stengels selderijin stukjes gesneden 3 grote tomatenontveldontpit en in kleine st... bekijk recept »