1000 recepten met tijm
1 tas risotto rijst 1 sjalot 1/2 groentebouillon 2 dl witte wijn 1 et tomatenpuree 50 g parmesan paneermeel briekdeeg Solo 2 tomaten bieslook 1 takjes tijm 2 stukjes kabeljauw 1 hand vol grijze garnalen 1 teentje look peterselie olijfolie 1. ... bekijk recept »
250 gram gemengde paddenstoelen 1 liter vleesbouillon Bertolli extra vergine olijfolie Bertolli voor bakken en braden 2 sjalotjes 300 gram risottorijst 75 ml witte wijn 100 gram Parmezaanse kaas verse tijm 1. Verwarm de oven voor op 150 °C. Rasp ... bekijk recept »
4 Crottin de Chavignol (geitenkaasje) 1 gemengde sla 1 bosje radijsjes kerstomaatjes 4 takjes verse tijm 2 à 4 el vloeibare honing 4 el verkruimelde speculoos 2 dl droge witte wijn 1 klontje boter peper en zout1. Verdeel de sla, de radijsjes en ... bekijk recept »
1 kg vastkokende aardappelen zout olie om in te vetten 1 beker crème fraîche 125 ml 1 el honing 3 eieren 1 tl versgehakte tijm 159 gr geraspte ( harde) geitenkaas 1. Voorbereiding2. Verwarm de oven voor op 200?C. Vet de bakvorm in met olie. Beklee... bekijk recept »
Bretoense koekjes: 250 g Solo 40 g Solo Vloeibaar 250 g bloem 85 g suiker 1 pakje bakpoeder peper en zout 1 citroen 1 ei 10 cl melk 200 g honingijs of vanilleijs Ananas: 1 ananas 1 takje rozemarijn 1 takje tijm 1. Doe 250 g bloem in een kom e... bekijk recept »
1 kleine ananas 4 takjes verse tijm 4 el suiker 2 dl champagne 2 el gesmolten chocolade 2 el honing 2 dl room1. Ontvel de ananas en snij hem in stukjes, voeg er de suiker en de champagne aan toe en mix het geheel tot een gladde massa Haal de blaa... bekijk recept »
500 g schorseneren 400 g Parijse champignons 2 kleine uien 1 wit van prei 1 l gevogeltebouillon 1 el bloem 8 takjes tijm 30 cl witte wijn 120 g mascarpone peper van de molen zeezout 3 el Solo Vloeibaar 4 el goede olijfolie 1. Spoel het zand v... bekijk recept »
1 sjalot 1 teen knoflook 500 GR aardappelen in blokjes 2 stronkjes witloof 2 DL witte wijn 1 L groentebouillon 4 takjes tijm 2 DL room peper en zout yoghurt tuinkers1. stoof in een soeppan met boter 1 sjalot, 1 teen knoflook, 5OOGR aardappelen in... bekijk recept »
1,5 Kg kleine sjalotjes 2 konijnen 6 eetlepels olijfolie nootje boter 4 teentjes knoflook 2 takjes verse tijm 1/4 L droge witte wijn 1/4 L kippenbouillon1. Maak de kleine sjalotjes panklaar : blancheer ze 1 min en laat ze dan meteen schrikken on... bekijk recept »
1 kg lamsrug (ongeveer 6 tot 8 koteletten) water zout Solo 300 g emmental grand cru 1 tuiltje tijm peper 0.5 bloemkool 3 courgettes 1. Snij van de Emmental net zo veel sneden van 5 mm dikte als er tussenribstukken zijn. 2. Bak de gepareerde lams... bekijk recept »