1000 recepten met tijm
4 kleine ronde geitenkaasjes 2 zoetzure appels 4 plakken rauwe ham 25 g boter 1 lepel dunne honing 2 theelepel verse tijm Bak de appelbolletjes in de boter tot ze zacht zijn. Zet de kaasjes met ham 2 minuten op 200?. Roer de honing door de appelballe... bekijk recept »
160g Bettine Blanc geitenkaas 4 plakken Bretonse ham 40g margarine 2 el honing 1 tl gedroogde tijm 8 sneden muesli-notenbrood of anders grof volkoren Besmeer de boterhammen met wat boter. Leg op 4 sneden een plak ham met daarop een plakje geitenkaas... bekijk recept »
160 gr bettine blanc in 4 dunne plakken 8 sneetjes muesli-notenbrood 40 gr boter 4 plakken Bretonse ham 2 lepels honing 1 theel gedroogde tijm Snij de korstjes van de kaas. Beboter het brood aan 1 kant en beleg die kant met 1 plak ham, 1 plak ka... bekijk recept »
160 g Bettine Blanc in 4 dunne plakken 8 sneetjes muesli-notenbrood 40 g boter 4 plakken Bretonse ham 2 lepels honing 1 theelepel gedroogde tijm Snij de korstjes van de kaas. Beboter het brood aan 1 kant en beleg die kant met 1 plak ham, 1 plak kaas,... bekijk recept »
16 ronde toastjes100 g witloofkonfijt Carrefour150 g gedroogde eendenborst Reflets de France8 ananaskersen takjes tijm grof zeezout1. Besmeer elk toast je met 1 tl witloofkonfijt. 2. Leg er een sneetje eendenborst bovenop. 3. Snij de ananaskersen i... bekijk recept »
1. Kook 200 gram verse cranberry's met 2 eetlepels water of rode wijn 10 minuten. Meng de cranberry's of 4 eetlepels cranberrycompote (potje) met 6 eetlepels kookroom en 1/2 eetlepel gehakte verse tijm of 1/2 theelepel gedroogde tijm tot een saus. Ve... bekijk recept »
1 rol Bolletje Boeren Granen & Zaden Beschuit1 potje vijgenjam150 gram zachte geitenkaas1 eetlepel gehakte tijm1. Bestrijk de beschuiten dik met de vijgenjam. Verkruimel de geitenkaas erover. Bestrooi met tijm en maal er peper over. 2. • Vervang ... bekijk recept »
600 gr Nicola-aardappelen 2 sjalotten 4 el olijfolie 1 koffielepel tijm 1 mespunt nootmuskaar1. - schil de aardappelen zonder ze te snijden, spoel af met water en dep droog met keukenpapier. Rasp ze fijn en meng met de fijngesnipperde sjalotten. K... bekijk recept »
3 personen aardappelen 300 g gehakt 150 ml room 1 blik tomatenstukjes 100 g geraspte kaas 1 lepel ketchup peper, zout oregano, tijm, rozemarijn1. - Snij aardappels in schijfjes en kook gaar.2. - Bak ui met gehakt (eventueel met lepel ketchup), voeg t... bekijk recept »
360 g spaghetti 50 cl light room 200 g gerookte spekreepjes 1 eierdooier 1 takje tijm 1. Kook de spaghetti beetgaar. 2. Bak het spek zonder vetstof gaar in een anti-aanbakpan. 3. Breng op smaak met de tijm en voeg de light room toe. 4. Haal de pan... bekijk recept »