1000 recepten met tijm
? 8 kipfilet ? 40 geschilde tenen knoflook ? 3 eetlepels olijfolie ? 2 laurierblaadjes ? 6 takjes peterselie ? 2 takjes tijm ? 8 takjes rozemarijn ? 1 stuk bleekselderie ? cayennepeper. Dit recept is klaargemaakt in de smulpot, dit is een lemen stoo... bekijk recept »
1 teentje knoflook250 gr. kleine stevige champignons1/2 citroen4 eetl. olie1 dl.witte wijn1 takje tijm6 eetl. fijngeknipte peterseliezout/peper Bereidingswijze Pel en snipper de knoflook. Maak de champignons schoon. Pers de citroen uit. Roer in een p... bekijk recept »
1 blik witte bonen 1/2 handje basilicum 1 tl tijm 1 stuk fetakaas ( 1/3 hand) extra vierge olijfolie gedroogde tomaten (1/2 handje) 1 teen knoflook 1 tl oregano 2 sneden brood (maisbruin- of witbrood) 2 tl balsamico azijn 1 handvol rucola Hulpmiddele... bekijk recept »
1 blik witte bonen 1/2 handje basilicum 1 tl tijm 1 stuk fetakaas ( 1/3 hand) extra vierge olijfolie gedroogde tomaten (1/2 handje) 1 teen knoflook 1 tl oregano 2 sneden brood (maisbruin- of witbrood) 2 tl balsamico azijn 1 handvol rucola Hulpmiddele... bekijk recept »
1 eetlepel boter 450 gram mager lamsvlees 6 dl vleesbouillon 1 eetlepel tomatenpuree 12 sjalotjes 1 teentje knoflook 6 kerstomaatjes 2 rode paprika's 1 theelepel gedroogde fijn gehakte tijm zwarte peper zout. Bereidingswijze Smelt de boter ... bekijk recept »
1 hazenrug 100 gram vet spek 1/2 fles rode wijn tijm laurierblad zout peper 2 uien 2 wortels 50 gram boter. Bereidingswijze Ontdoe de hazenrug van vel en zenen en leg er repen vet spek op. Maak een marinade van wijntijmlaurierbladpeperuienr... bekijk recept »
2 konijnenbouten zout peper tijm 30 gram boter 4 eierdooiers bouillon 200 gram rijst foelie chutney. Bereidingswijze Wrijf de bouten in met peperzout en tijm Verhit de boter en bak de bouten mooi bruin. Voeg wat koude boter toe en sluit da... bekijk recept »
2 konijnfilets 2 plakje spek 2 laurierblaadjes rozemarijn tijm peper zout 1 glas cognac 1 eetlepel rozijnen 1 eetlepel boter. Bereidingswijze Zet de konijnen te weken in de cognac. Verpak de filets in een plakje spek en leg ze op een vel al... bekijk recept »
4 kabeljauwfilets 3 grote tomaten tijm bruschettakruiden (bijv. bij Xenos) beetje boter versgemalen peper Hulpmiddelen Aluminiumfolie Hulpmiddelen - Aluminiumfolie Voorbereiding Verwarm de oven voor op 220 gr. C. Bereidingswijze Ontvel de tomat... bekijk recept »
Ingredienten 1,5 liter rode wijn - 5 sjalotjes - 25 gram champignons - peterselie - tijm - laurier - zoutpeper - cayennepeper - 80 gram beurre manie - 150 gram boter Hulpmiddelen Garde pannetje Hulpmiddelen - Garde pannetje Voorbereiding Niet Bereid... bekijk recept »