151 recepten met cannelloni
6 vellen volkoren cannelloni 250 g oranje linzen 5 eetlepels olijfolie 5 teentjes knoflook uit de pers 1 ui 1 theelepel oregano 1 theelepel komijn 1 groene peperontpit en fijngehakt zeezout zwarte peper 50 g broodkruimels 150 g cottage cheese 1,5 dl ... bekijk recept »
16 staafjes Cannelloni 1,5 pond rundergehakt 1 gesnipperde ui ca. 3 teentjes knoflook 1 theelepel sambal zoutpeperpaprikapoederbeetje oreganotijm voor de saus: 1 pak Pomodore knoflookpoeder uienpoeder verse bieslook verse peterselie 0,25 l. slagroom ... bekijk recept »
12 canneloni?s - 500 gr rundsgehakt - 1 avocado - 2 chilipepers - 1 blik gepelde tomaten - 1 blik mais - 50 gr geconcentreerde tomaat - 50 gr boter - 70 gr bloem - 1 liter melk - komijnpoeder - curcumepoeder - nootmuskaat - 1 blokje pure bittere cho... bekijk recept »
12 stuks lasagnevellen - 500 gram diepvriesspinazie - 1 blik gepelde tomaten - 1 kleine preiin ringen - 1/2 rode paprika - 1/2 gele paprika - 1 gesnipperde ui - 0.8 liter vleesbouillon van tablet - 0.8 liter magere melk - Tartex biobin - 1 eetlepe... bekijk recept »
12 stuks lasagnevellen -500 gr. diepvriesspinazie -1 blik tomaatgepelde -1 kleine preiin ringen -0.5 stuk paprikarode -0.5 stuk paprikagele -1 stuk uigesnipperde -0.8 l. vleesbouillonvan tablet -0.8 l. melkmagere -Tartex biobin -1 el. kruid... bekijk recept »
16 cannelloni-rolletjes 450 g rundergehakt 50 g gesneden soepgroenten boter zout peper 1 ui 1 teen knoflook 1 blikje tomatenpuree basilicum oregano 1 1/2 dl vleesbouillon geraspte kaas De cannellonirolletjes in ruim water (met zout) halfgaar koken in... bekijk recept »
- 8 lasagneblaadjes - 600 g spinazie &primefilanti&prime (diepvries) - 150 g paprikareepjes (diepvries) - 200 g gerookte spekblokjes - 1/2 L melk - 100 g gemalen mozzarella - 5 eetl. boter - 5 eetl. bloem - 1 mespunt paprikapoeder - peper en zou... bekijk recept »
500 ml kant-en-klare tomatensaus voor pasta 2 verse lasagnevellenin de lengte gehalveerd of kant en klare cannellonirolletjes50 g geraspte parmezaanVulling:800 g spinazie750 ricotta100 g geraspte parmezaan2 eetlepels gehakte bladpeterselie1 gehakte d... bekijk recept »
Pastadeeg wit: 1 dl eidooier65 gr.patentbloem65 gr. harde bloem5 gr. zout. Pastadeeg zwart: hetzelfde + 2 zakjes inktvisinkt. Vulling en saus: 1 zeekreeft 500gr. of grote scampi1 zeetong +/- 500 gr. of andere lekkere vis. 1 teentje knoflook1 dl. noil... bekijk recept »
100 g bloem 4 eieren ( 3 voor het beslag en 1 voor bij de spinazie) 1/8 liter water (125 ml) 200 gram gemengd gehakt (of runder) 250 gram verse spinazie Oreganomarjoleinen Italiaanse kruiden naar smaak (Ik gebruik tegenwoordig de Kruidenmix van Verst... bekijk recept »