151 recepten met cannelloni
1 rode Madame Jeanette 250 ml sesamolie Pittige sesamolieSnijd een kwart van de Madame Jeanette fijn en laat circa 5 minuten trekken in de sesamolie. Tip: bewaar de rest van de peper in de vriezer.Cannelloni van gerookte makreelSnijd de ko... bekijk recept »
4 vellen verse lasagne 15 g verse basilicum 200 g magor-kaas 100 ml geslagen room (23% vet) 8 geroosterde paprika's (kleine of halve (ca. 1 1/2 pot)) 1 pot pastasaus vers napolitana (225 g)1. Halveer de lasagnevellen en kook ... bekijk recept »
8 cannelloni ? potje abrkozencompote (a 360 gAH) 1 bak Biogarde magere kwark (500 g) 4 eetlepels sinaasappelsap 1 takje munt (zakje a 15 g) 1 theelepel olie Bereidingswijze In pan met ruim kokend water en olie cannelloni in ca. 10 minuten gaar koken.... bekijk recept »
8 cannelloni ? potje abrikozencompote (a 360 gram 1 bak Biogarde magere kwark (500 gram) 4 eetlepels sinaasappelsap 1 takje munt (zakje a 15 gram) 1 theelepel olie. Bereidingswijze In pan met ruim kokend water en olie cannelloni in ca. 10 minute... bekijk recept »
8 pijpjes cannelloni olijfolie 2 blikjes tonijn in olie 1 fijngesnipperde ui 2 theelepels kappertjes 2 pakjes Boursin 1 blikje gepelde tomaten 200 gram geraspte kaas zout peper chilipoederKook de cannelloni in ruim kokend water met zout en 2 eetlepel... bekijk recept »
1 ui 200 gram gepelde walnoten 600 gram kippen- of kalfsgehakt 1 ei 4 eetlepels paneermeel 1 eetlepel fijngehakte salie 1 zakje gehaktkruiden 250 gram cannelloni (voorgekookt) boter om in te vetten 0.5 liter kippenbouillon 1 bekertje creme fraiche zo... bekijk recept »
12 cannelloni 1 kipfilet 1 prei olijfolie 4 el boter 6 el bloem melk 5 el parmezaan peper zout nootmuskaat 1 pot pikante tomatensaus1. Stoom de kipfilet en snij ze in blokjes. Snij de prei fijn en stoof de snippers in wat olijfolie. Maak een ro... bekijk recept »
16 rolletjes grand'ltalia cannelloni; (doos a 250 g) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 zak verse spinazie (300 g, ah) 3 eetlepels olijfolie 300 gm rundergehakt (ah) 2 pakjes soffritto (tomatensaus, gr; and'italia, a 390 g) 100 gm gemalen belegen kaas (zakje... bekijk recept »
12 pijpjes cannelloni500 g courgette1 ui1 teentje knoflook2 el olijfolie250 g ricotta2 el gehakt peterselie ( enkele plukjes extra)80 g geraspte parmezaan2 el boter3 el bloem500 ml melkpeperzout1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Spoel de ... bekijk recept »
-2 geitenkaasjes -12 sneetjes gerookte zalm -3 granny smiths -preischeutjes -rozepeperbessen -acaciahoning -schep een soeplepel geitenkaas op elk plakje zalm en rol op in de vorm van een cannelloni -zet de zalmrolletjes 2 min in een hete oven van 150... bekijk recept »