Recepten met cannelloni

151 recepten met cannelloni

Cannelloni

Cannelloni Cannelloni zijn grote, lange pastabuisjes die meestal gevuld zijn met een mengsel van vlees, kaas en groenten. Ze worden vervolgens overgoten met een tomatensaus en gebakken in de oven. Cannelloni is een traditioneel Italiaans gerecht dat vaak wordt geserveerd als hoofdgerecht.

Verse makreel van de plaat en cannelloni van gerookte makreel

1  rode Madame Jeanette 250 ml sesamolie Pittige sesamolieSnijd een kwart van de Madame Jeanette fijn en laat circa 5 minuten trekken in de sesamolie. Tip: bewaar de rest van de peper in de vriezer.Cannelloni van gerookte makreelSnijd de ko... bekijk recept »

Cannelloni met paprika en magor

4 vellen verse lasagne 15 g verse basilicum 200 g magor-kaas 100 ml geslagen room (23% vet) 8 geroosterde paprika's (kleine of halve (ca. 1 1/2 pot)) 1 pot pastasaus vers napolitana (225 g)1. Halveer de lasagnevellen en kook ... bekijk recept »

Cannelloni Met Abrikozenkwark

8 cannelloni ? potje abrkozencompote (a 360 gAH) 1 bak Biogarde magere kwark (500 g) 4 eetlepels sinaasappelsap 1 takje munt (zakje a 15 g) 1 theelepel olie Bereidingswijze In pan met ruim kokend water en olie cannelloni in ca. 10 minuten gaar koken.... bekijk recept »

Cannelloni Met Abrikozenkwark

8 cannelloni ? potje abrikozencompote (a 360 gram 1 bak Biogarde magere kwark (500 gram) 4 eetlepels sinaasappelsap 1 takje munt (zakje a 15 gram) 1 theelepel olie. Bereidingswijze In pan met ruim kokend water en olie cannelloni in ca. 10 minute... bekijk recept »

Cannelloni met kaasvulling

8 pijpjes cannelloni olijfolie 2 blikjes tonijn in olie 1 fijngesnipperde ui 2 theelepels kappertjes 2 pakjes Boursin 1 blikje gepelde tomaten 200 gram geraspte kaas zout peper chilipoederKook de cannelloni in ruim kokend water met zout en 2 eetlepel... bekijk recept »

Cannelloni Met Gehakt, Salie En Walnoten

1 ui 200 gram gepelde walnoten 600 gram kippen- of kalfsgehakt 1 ei 4 eetlepels paneermeel 1 eetlepel fijngehakte salie 1 zakje gehaktkruiden 250 gram cannelloni (voorgekookt) boter om in te vetten 0.5 liter kippenbouillon 1 bekertje creme fraiche zo... bekijk recept »

Cannelloni met kip

12 cannelloni 1 kipfilet 1 prei olijfolie 4 el boter 6 el bloem melk 5 el parmezaan peper zout nootmuskaat 1 pot pikante tomatensaus1. Stoom de kipfilet en snij ze in blokjes. Snij de prei fijn en stoof de snippers in wat olijfolie. Maak een ro... bekijk recept »

Cannelloni met gehakt en spinazie

16 rolletjes grand'ltalia cannelloni; (doos a 250 g) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 zak verse spinazie (300 g, ah) 3 eetlepels olijfolie 300 gm rundergehakt (ah) 2 pakjes soffritto (tomatensaus, gr; and'italia, a 390 g) 100 gm gemalen belegen kaas (zakje... bekijk recept »

Cannelloni met courgette

12 pijpjes cannelloni500 g courgette1 ui1 teentje knoflook2 el olijfolie250 g ricotta2 el gehakt peterselie ( enkele plukjes extra)80 g geraspte parmezaan2 el boter3 el bloem500 ml melkpeperzout1. Verwarm de oven voor op 200°C.  2. Spoel de ... bekijk recept »

Cannelloni Van Gerookte Zalm En Geitenkaas

-2 geitenkaasjes -12 sneetjes gerookte zalm -3 granny smiths -preischeutjes -rozepeperbessen -acaciahoning -schep een soeplepel geitenkaas op elk plakje zalm en rol op in de vorm van een cannelloni -zet de zalmrolletjes 2 min in een hete oven van 150... bekijk recept »

Pagina 3 van 16