151 recepten met cannelloni
250 g verse geitenkaas 250 g ricotta 1 butternutpompoen 10 g platte peterselie 10 g verse munt 10 g verse tijm 30 g verse salie 1 ei 200 g geraspte Parmigiano 2 dl room 330 g tomatenblokjes 20 cannelloni peper en zout1. Houd de helft van de salie ap... bekijk recept »
1 gekookte kreeft van ong. 650 g 8 verse lasagnevellen 2 sjalotten 200 g courgetten 20 g pijnboompitten 50 g geraspte parmezaan 20 cl kreeftfond 10 cl room 3 eetlepels basilicum, fijngehakt 1 ei 3 eetlepels droge witte wijn 2 eetlepels olijfolie zou... bekijk recept »
1 pak lasagnevellen 1 rode ui 2 teentjes knoflook olijfolie om in te bakken 2 el groene pitloze olijven 400 g rundergehakt 1 tl gedroogde oregano 1 courgette 250 g cherrytomaten 1 bol mozzarella 75 ... bekijk recept »
500 g zalmfilet (of zalmhaasjes) 400 g tomatenblokjes (blik) 2 el citroensap 12 cannelloni 400 ml visbouillon (van tablet) 250 g ricotta 50 g pittige kaas (bijv. grana padano)1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Zalm (in k... bekijk recept »
2 tenen knoflook 3 el olijfolie 600 g spinazie (zak à 300 g) 500 g ricotta (bakje à 250 g, verse kaas) 1 citroen 250 g lasagnebladen (koelvers) 3 el kraanwater 100 g jong belegen kaas1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Sni... bekijk recept »
16 buisjes cannelloni (pasta doos à 250 g) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 zak verse spinazie (300 g) 3 eetlepels olijfolie 300 g rundergehakt 2 pakjes soffritto (tomatensaus à 390 g) 100 g gemalen belegen kaas (zakje à 1... bekijk recept »
1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g) een snuifje zout 2 eieren 40 cl melk 1 bol mozzarella (125 g per bol) 2 eetlepels olijfolie 0,5 eetlepel olijfolie voor het bakken van de pannenkoeken peper en zout 8 sneetjes prosciutto crudo (of andere rau... bekijk recept »
4 sneetjes wit casinobrood 2 el pompoenpitolie ’s Middags voorbereiden:MelbaVerwarm de oven voor op 125 °C.Snijd de korstjes van het brood. Rol het brood, tussen twee vellen plasticfolie, met een deegroller flinterdun uit. Strijk er met een kwast pom... bekijk recept »
500 g witte champignons 12 verse lasagnevellen 250 g ricotta 30 cl bechamel 35 g geraspte parmezaan 400 g gepelde tomaten in blokjes (uit blik) 1 ei 1 teentje knoflook 1 krop Romeinse sla 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel azijn peper en zout1. Wrijf... bekijk recept »
3 el olijfolie 300 g mager rundergehakt 2 tenen knoflook 750 g spinazie (diepvries) 250 g verse lasagnebladen (koelvers) 125 ml slagroom 175 g geraspte belegen kaas 2 tl gedroogde oregano1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verh... bekijk recept »