151 recepten met cannelloni
Voor 4 personen: 300 g ricotta 20 g Parmezaanse kaas 2 el bladpeterselie 2 el verse basilicum 2 eieren 300 g verse spinazie 1 pak cannelloni 2 el olijfolie 350 g rauwe ham 1 el vloeibare Margarine Voedselspuit Voor de tomatensaus: 1 teen knoflook 500... bekijk recept »
Ui, Ei, 300 gram gehakt, half potje pesto di verdure, 16 cannelloni, 1 pak passato di pomodoro, 1 blik gepelde tomaten, 2 teentjes knoflook, oregano, basilicum, thijm, paprika poeder, zwarte peper, marjoraan, marjolein, blokje vleesbouillonblokje, 2 ... bekijk recept »
- 2 uien2 knoflookteentjesolijfolie450g diepvriesspinazie1/2 citroen450g ricotta of fetapeper en zout10 tot 12 cannellonipijpjes3dl tomatensaus150ml yoghurt3 eetlepels gemalen ParmezaanKerstomaatjesverse basilicum. Fruit 2 fijngesnipperde uien en 2 g... bekijk recept »
+- 4 canneloni per persoon800 gr rundergehakt,400 gr. soepgroenten200 gr. geraspte belegen kaaszakje voor witte saus (knorr)bruchettamixoreganoteentje knoflookgrote fles pastasaus Bak in een koekenpan het gehakt rul, snij de groenten en een teentje k... bekijk recept »
Vulling:1 ui/1 teentje knoflook/1 el plantaardige olie/150 gr diepvriesspinazie(ontdooid)/1 el boter/250 gr gehakt/2 el parmezaanse kaas/1 el room/1 ei/ gehakte verse marjolein of gedroogde oregano/zout/versgemalen peper/250 gr cannelloni Tomatensaus... bekijk recept »
8 vellen lasagnaof vulklare cannelloni 250g gehakt vlees 20g boter 1 ei 2.5dl tomatensaus geraspte parmezaanse kaas zoutpepernootmuskaat peterselie Vul de deegwaren en schik ze in een ingevette vuurvaste schotel. Overgiet ze met de tomatensaus, bestr... bekijk recept »
20 cannelloni's, 400 g lekkere gekookte hesp, 2 eiwitten, een beetje broodkruim, 2 dl melk, 50 g boter, 30 g bloem, 2 eigelen, 100 g geraspte Parmesaanse kaas Vermaal de hesp met de blender fijn met de eiwitten, het broodkruim om een soepele farce te... bekijk recept »
benodigheden voor 500g deeg:400g bloem1/2 e zout1 e olie3-4 eieren -zeef bloem met zout in een kom -maak in midden van bloem een kuiltje en schep daar de olie in -leg de eieren ook in de kuiltje -vervang desgewenst de laaste ei met twee halve eischal... bekijk recept »
Voor de flensjes (18 stuks): 3 eierensnuf zout125 g bloem en 21/2 dl melkmeng dit en laat het 30 min. rusten. 35 g boter30 g bloem4 dl volle melk11/2 dl slagroom175 g versgeraspte parmezaanse kaaszoutpeper1/2 tl gemalen koriander2 el olijfolie600 g v... bekijk recept »
8 rolletjes Cannelloni, 1/2 pot Pikante pastasaus, 1 bakje tofu gehakt, 25 gr parmezaanse kaas, 1/2 tl kaneel, 1/2 el geweekte en uitgelekte rozijnen, 1 el grof gehakte walnoten Meng de tofugehakt met parmezaanse kaas, kaneel, rozijnen en walnoten. V... bekijk recept »