151 recepten met cannelloni
600 g diepgevroren spinazie 1 doos ricottakaas 2 eieren 1 bokaal tomatensaus Bertolli Siciliana geraspte kaas muskaatnoot zout peper 1 ajuin 2 à 3 teentjes look 1. Stoom de spinazie2. Voeg de ricotta, de geklutste eieren, de muskaatnoot, h... bekijk recept »
700 g gehakt van rund en varken 2 AUBERGINES 2 TEENTJES KNOFLOOK 100 g zure room 1 EI 400 g tomatenblokjes (diepvries) 2 dl groentebouillon (1/2 blokje opgelost in 2 dl heet water) 2 eetl. paneermeel 1 eetl. olijfolie 3 takjes verse peterselie... bekijk recept »
1 pak cannelloni 1 zak Bertolli Pastasaus Met Room extra vergine olijfolie 1 courgette 2 paprika’s 6 blaadjes basilicum 100 g ricotta 50 g geraspte kaas 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de courgette en de paprika in blokjes. 2. Verwarm e... bekijk recept »
2 bolletjes mozzarella 200 g rundergehakt zout, peper 2 el kappertjes 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Primavera 10 buisjes cannelloni 2 el geraspte jong belegen kaas gemengde salade 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de mozzarella in klei... bekijk recept »
16 CANNELLONI 2 UIEN 2 teentjes knoflook 500 GR Lamsgehakt 2 EL tomatenpuree 1 koffielepel tijm 80 GR Mozzarella peper en zout 1 ui voor de saus 1 teentje knoflook voor de saus 2 wortelen voor de saus 1 courgette (saus) 1 rode paprika (saus)... bekijk recept »
16 rolletjes cannelloni 2 paprika’s (rood & groen) 1 rode ui 2 eetlepels Solo vloeibaar 300 g gehakt 250 g ricotta 1 Knorr Bouilllonketeltje Vlees 1 brik tomatenpassata 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden 75 geraspte kaas (Emmentaler of Goudse)... bekijk recept »
12 gedroogde cannelloni 4 el olijfolie, invetten en bestrijken 25 g boter 450 g gemengde wilde paddenstoelen, fijngesneden 1 teen knoflook, fijngesneden 75 g vers broodkruim 150 ml melk 225 g ricotta 125 g Parmezaanse kaas, versgeraspt Zout en pe... bekijk recept »
250 GR CANNELLONI SJALOTJE KNOFLOOK BOTER 250 GR JONGE SPINAZIE peper, zout muskaatnoot 500 gr ricotta 1,5 dl room 70 gr gemalen parmezaan1. Kook 250gr cannelloni beetgaar in ruim voldoende gezouten water. Spoel ze en zet ze even opzij in koud ... bekijk recept »
4 vellen lasagne 4 sneden Italiaanse of Parmaham 75 g bladspinazie 1 courgette 330 g witte asperges 250gr ricotta 1 sjalot, 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel boter, ¼ bouillonblokje met tuinkruiden peper en zout 8 blaadjes verse basilicum 1. voor... bekijk recept »
8 VERSE LASAGEVELLEN 400 GR RICOTTA 200 GR RAUWE HAM 2 EIEREN 100 GR VERSE SPINAZIE 1 UI 3 DL TOMATENSAUS 1 TEENTJE KNOFLOOK 2 EL OLIJFOLIE 150 GR GEMALEN PARMEZAAN 2 EL GESNIPPERDE BIESLOOK 2 EL GEHAKTE BLADPETERSELIE NOOTMUSKAAT PEPER EN Z... bekijk recept »