Recepten met cannelloni

151 recepten met cannelloni

Cannelloni

Cannelloni Cannelloni zijn grote, lange pastabuisjes die meestal gevuld zijn met een mengsel van vlees, kaas en groenten. Ze worden vervolgens overgoten met een tomatensaus en gebakken in de oven. Cannelloni is een traditioneel Italiaans gerecht dat vaak wordt geserveerd als hoofdgerecht.

Kruidige vegetarische cannelloni

12 pijpjes cannelloni1 ui2 teentjes knoflook1 aubergine1 courgetteverse basilicum75 g parmezaan2 bolletjes mozzarella1 Knorr Bouillonketeltje (Groenten)500 ml passatamargarinepeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de cannelloni voor volg... bekijk recept »

Cannelloni met ricotta en geitenkaas

250 g cannelloni3 teentjes knoflook2 el munt (gehakt)250 g ricotta250 g zachte geitenkaas200 g geraspte parmezaan100 g geraspte mozzarella2 el amandelpoeder1 ui (gesnipperd)2 el gehakt basilicum800 g tomatenblokjes (in blik)olijfoliepeperzout1. Fruit... bekijk recept »

Cannelloni met feta en champignons

8 cannelloni (grote)500 g champignons1 prei1 handvol spinazie1 ui1 teen knoflook250 g feta2 eieren200 ml roomboterolijfolienootmuskaatpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Spoel de prei en sni... bekijk recept »

Cannelloni met spinazi

1. Kook de lasagnevellen 1 minuut in gezouten water met de oregano. Laat ze plat opdrogen op een keukenhanddoek. 2. Spoel de spinazie, verwijder de steeltjes. Laat de blaadjes slinken in het aanhangende water. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. H... bekijk recept »

Cannelloni op z'n Mexicaans

400 g cannelloni500 g rundergehakt100 g maïs (uit blik)200 g bladspinazie (grof gehakt)500 g tomatenpassata2 el bloem2 el boter0.5 l melkolijfolie2 teentjes knoflook (fijngehakt)nootmuskaatzoutpeper1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Hak de knof... bekijk recept »

Cannelloni met spinazie

8 stukken cannelloni (pijpjes)300 g spinazie (gehakte)1 ui200 g ricotta50 g mozzarella (geraspt)150 g vloeibare tomatenpuree1 teentje knoflookpeperzout1. Kook de cannellonipijpjes 3 minuten in gezouten water en spoel ze meteen met koud water. Ve... bekijk recept »

Cannelloni met ricotta en tomaten

250 g cannelloni200 g ricotta80 g parmezaan (geraspt)500 g bladspinazie (diepvries)200 g tomaten1 ui (klein)1 ei250 ml melk1 el bloemboterolijfolie1 teentje knoflooknootmuskaatuit de molen peperzout1. Laat de spinazie ontdooien en uitlekken. 2. Dompe... bekijk recept »

Cannelloni met verse zalm en spinazie

8 lasagnevellen8 zalmfilets (/- 80g per stuk)200 g verse bladspinazie2 el geklaarde boter300 ml room2 bollen mozzarella40 g geraspt kaaspeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de zalm en dep ’m droog. Spoel de spinazie een paar kee... bekijk recept »

Cannelloni met spekjes, spinazie en ricotta

12 pijpjes cannelloni100 g spekblokjes250 g bladspinazie (jong)1 courgette1 sjalot1 teentje knoflook250 g ricotta50 g geraspte parmezaanboterolijfoliepeper1 el boter (bechamel)250 ml melk1 el bloemzout1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de spek... bekijk recept »

Vegetarische cannelloni

500 g pastabuisjes1 courgette400 g tomatenblokjes (in blik)100 g zongedroogde tomaten (in stukjes)1 blikje tomatenpuree (klein)2 sjalotten250 g ricotta50 g parmezaan (geraspt)200 g gruyère (of emmental)1 el bloem2 teentjes knoflookolijfolie1 takje ti... bekijk recept »

Pagina 11 van 16