Recepten met cannelloni

151 recepten met cannelloni

Cannelloni

Cannelloni Cannelloni zijn grote, lange pastabuisjes die meestal gevuld zijn met een mengsel van vlees, kaas en groenten. Ze worden vervolgens overgoten met een tomatensaus en gebakken in de oven. Cannelloni is een traditioneel Italiaans gerecht dat vaak wordt geserveerd als hoofdgerecht.

CANNELLONI MET COURGETTE, RICOTTA EN KRUIDEN

2 grote courgettes 500 gr ricotta 1/2 bosje bieslook, gesnipperd 1 sjalot, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 handvol peterselie, gehakt 1 handvol peterselie, gehakt peper en zout olijfolie 500 gr cannelloni 1 bolletje mozzarella in ... bekijk recept »

Cannelloni Madelon

200 g pastameel De Secco 2 eieren 2 lepels olijfolie 200 g americain natuur 100 g fazantenpastei of andere pastei 1 ei 2 à 3 lepels groene pesto 3 lepels geraspte Parmezaan pezo 1 potje tomatensaus voor pasta 2 dikke vleestomaten 1 rode pap... bekijk recept »

Cannelloni gevuld met ricotta en spinazie

300 gram ricotta 20 gram Parmezaanse kaas 2 eetlepels bladpeterselie 2 eetlepels verse basilicum 2 eieren 300 gram verse spinazie 1 pak cannelloni 2 eetlepels Bertolli extra vergine olijfolie 350 gram rauwe ham 1 eetlepel Bertolli voor bakken ... bekijk recept »

Cannelloni met gehakt, hazelnoten en pecorino

2 augurkjes 50 gram witte hazelnoten 200 gram rundergehakt versgemalen peper en zout 150 gram mascarponekaas 1 pot Bertolli Pastasaus Tomaat, Pecorino & Look 10 buisjes cannelloni 100 gram gemengde salade met rauwkost 3 el balsamicodressing1. Ver... bekijk recept »

cannelloni met bloemkoolcrème, tomaat en amandelen

1 bloemkool 1 kl paprikapoeder 1 teentje look (fijngesneden) 1 kl verse rozemarijn (fijngesneden) 50 g amandelen (geschaafd) 1 ui (fijngensneden) 1 el venkelzaad 700 g tomatenpassata 1 chillipeper 200 g cannelloni (14 rolletjes) 6 el kappertjes... bekijk recept »

Cannelloni van gemarineerde zalm met zure appel

10 g gedroogde roze bessen 1 dl slagroom 200 g appels Granny Smith 200 g avocados 4 takjes dille 3 limoenen 300 g zalmfilet 2 dl olijfolie 1. Snijd de zalm in dunne plakjes en kruid met fijn zeezout ; roze bessen en peper van de molen. 2. Bespre... bekijk recept »

Cannelloni van zeebaars met gekonfijte aardappel

1 wortel 1 prei 2 dl maïsolie 0.5 dl soyasaus 1 eetlepel suiker 2 eetlepels korianderblaadjes 1 eetlepel vers graspte gember sap van 4 limoenen peper en zout 350 g krielaardappeltjes 0.5 dl room 0.5 dl extra vergine olijfolie Solo Vloeibaar ... bekijk recept »

Cannelloni van tonijn

700 g tonijnfilet peper zout olijfolie 4 lasagnevellen 4 el visbouillon 1 el balsamico 1 el notenolie 1 bakje wilde champignons 1 bosje rucola 1. Kook de lasagnevellen beetgaar. Snij de tonijnfilets in 4 langwerpige blokken en breng ze op smaak m... bekijk recept »

Cannelloni van gerookte zalm

4 struikjes Witloof 1 Granny Smith 2 Lente-uitjes 1 Wortel 2 eetlepels Sesamolie 1 eetlepel Rodewijnazijn 2 eetlepels Yoghurt 2 eetlepels Zure room 1 theelepel Mosterd 2 eetlepels Fijngehakte bieslook 8 plakjes Gerookte zalm Peper en zout 1. Sn... bekijk recept »

Cannelloni met tong, gamba's en witte wijnsaus

4 lasagnevellen 8 zeetongfilets 4 gamba's, gepeld en rauw 2 eiwitten 100 g zalmfilet Peper Zout 2 preien 4 groene asperges 2 sjalotten, gesnipperd 1 glas witte wijn 200 ml visfumet 300 ml room 60 g boter1. Kook de lasagnevellen 4 à 5 minuten. Ne... bekijk recept »

Pagina 10 van 16