281 recepten met fusilli
350 g fusilli (pasta, zak a 500 g) 3 eetlepels olijfolie 1 zak champignonroerbakmix (400 g) 1 pot pastasaus (met bospaddenstoelen en kruiden (600 g)) 1 bekertje sour cream (125 ml) 1 zakje gemalen kaas (lichtgerijpt... bekijk recept »
200 g fusilli 1 el olijfolie 220 g rundersoepballetjes (schaal) 400 g champignon roerbakmix 1 teen knoflook 720 ml basis voor tomatensoep 330 g witte bonen (pot) 100 g gemalen jonge kaas1. Kook de fusilli volgens de aanwijzing... bekijk recept »
400 g fusili (tricolore)250 g garnalen (gepeld)10 kerstomaten4 el pestoolijfoliepeperzout1. Kook de pasta beetgaar. Giet af, spoel met koud water en laat goed uitlekken. Besprenkel met olijfolie en laat afkoelen. 2. Spoel en halveer de kerstomaatjes.... bekijk recept »
300 g fusili300 g kipfilet (in blokjes)2 sjalotten (gesnipperd)4 el maïs4 paprika's (in blokjes)olijfoliepeperzoutPasta & Salad Andalucia van La William1. Vermeng alle ingrediënten met elkaar tot een frisse pastasalade. 2. Breng op smaak met de ... bekijk recept »
400 g fusili (spiraalvormige pasta)2 uien2 teentjes knoflook150 g wortelen250 g aubergines150 g erwten (diepvries)400 g kipfilet2 el olijfolie100 ml witte wijn1 kl gedroogde tijm150 g mozzarella1 el boter3 el gehakt peterseliepeperzout1. Pel en snipp... bekijk recept »
500 g fusili200 g gekookte ham (in reepjes)1 blikje maïs (klein, uitgelekt)4 el zure room1 kl boter2 el bieslook (gesnipperd)peperzout1. Kook de pasta beetgaar en giet af. Bewaar 3 el van het kookvocht. 2. Voeg het kookvocht toe en breng op smaak met... bekijk recept »
4 rapen400 g fusili6 el boter6 el suiker2 kl verse tijm (blaadjes)2 takjes tijm100 g parmezaan (fijngemalen)1. Kook de fusilli beetgaar en meng met 1 eetlepel boter. Laat afkoelen. 2. Schil de rapen en snij ze in partjes. Doe de partjes in een pan en... bekijk recept »
1 ui, gesnipperd4 eetlepel olijfolie2 teentjes knoflook, gesnipperd1 rode peper, zonder zaadjes, gesnipperd6 ansjovisfilets op olie (blik), fijngesneden50 milliliter droge witte wijn400 gram trostomaatjes, gehalveerd300 gram fusilli2 blikjes tonijn o... bekijk recept »
200 milliliter slagroom200 gram zachte gorgonzola50 gram gepelde walnoten gehakt1 eetlepel verse tijmblaadjes300 gram fusilli50 gram parmezaanse kaas geraspt1 eetlepel nootmuskaat1. Verwarm de room op een lage stand en laat de gorgonzola erin smelten... bekijk recept »
1. Kook 350 gram fusilli met zout beetgaar. Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin 1 ui, in smalle ringen, lichtbruin. Voeg 250 gram salami (stukje, in reepjes) en 1/2 eetlepel gehakte verse rozemarijn toe en bak deze circa 3 minuten mee. Giet ... bekijk recept »