281 recepten met fusilli
300 g fusilli (pasta, zak 500 g) 2 el olijfolie extra vierge 5 tomaten 1 zakje mozzarella (kaas, 125 g) 1 potje gemarineerde artisjokharten ((190 g), uitgelekt) 1 blikje tonijn (in olijfolie, uitgelekt) 1 bakje Toscaan... bekijk recept »
400 g fusilli 500 g gemengde zeevruchten 4 el olijfolie 5 teentjes knoflook geperst 1 tl chilipoeder 2 rode uien in halve ringen 20 g verse bieslook fijngehaktBreng een ruime pan water met een theelepel zout aan de kook. Voeg de fusilli toe zodr... bekijk recept »
300 g fusilli (Italiaans (zak 500 g)) 500 g dunne prei 1 bos peen (schoongemaakt) 1 zakje besciamellasaus (pakje a 2 zakjes, 100 g) 500 ml melk 150 g kaas (jong belegen 50, geraspt)1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Kook... bekijk recept »
150 g blokjes jonge Goudse kaas 3 eetlepels ciderazijn 50 g fijngesneden rucola 250 g fusilli 4 eetlepels gehakte dille 1 gehakte rode ui kippenbouillon 1 komkommer 1 eetlepel mosterd 2 eetlepels olijfolie peper 2 tomaten zout1. Laat 250 g fusilli al... bekijk recept »
2 uien 1 courgette 3 tomaten 300 g fusilli (zak 500 g) 2 el olijfolie 300 g rundergehakt 450 ml sugo basilico (pot) 250 g mozzarella (bol à 125 g)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 2. Snipper de ui fijn. Snijd de courgett... bekijk recept »
300 g fusilli 250 g champignons 3 el olijfolie 450 g spinazie (ongewassen) 150 g verse roomkaas met kruiden (bakje à 150 g) 150 g Coburger ham1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 2. Snijd de champign... bekijk recept »
300 g fusilli (pasta) 2 x 2 stuks tartaartjes 1 el olie 450 g tuinerwten (fijn (diepvries)) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 2 tomaten (in kleine blokjes)1. Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakk... bekijk recept »
300 g fusilli (pasta, zak a 500 g) 2 uien 3 rode paprika's 1 blikje tomatenpuree (70 g) 4 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper (fles a 250 ml) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 2 schaaltjes kabel... bekijk recept »
1 pot bouillon met rundvlees (340 ml) ½ eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 1 blik sperziebonen gebroken (800 g) 250 g tomaten 200 g pasta (bijv. fusilli of farfalle) 2 eetlepels olijfolie extra vierge (fles... bekijk recept »
1 l kippenbouillon 1 blik gepelde tomaten 100 g fusilli 360 g witte bonen 400 g Italiaanse roerbakgroenten 225 g tuinerwtjes extra fijn 250 g kipfilet in blokjes 1 zakje Grana padano snippers peperBreng de bouillon met de gepelde tomaten (met vocht)... bekijk recept »