281 recepten met fusilli
2 pakjes kabeljauwhaasjes (a 250 g) 8 el olijfolie 3 tenen knoflook (in plakjes) 1 tl oregano 2 blikjes kikkererwten ((a 200 g), uitgelekt) 1 citroen (in parten)1. Verdeel de kabeljauw in 8 stukken. Bestrooi met 2 tl zou... bekijk recept »
1 pakje mix gehakt met zuurkool en crème fraîchesaus (pakje à 116 g) 400 ml kraanwater 1 ei 300 g fusilli 1 ui 4 braadworsten 500 g zuurkool1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 2. Doe de inhoud van het pakje mix in een kom en voeg het ... bekijk recept »
1 ui 3 stengels bleekselderij 1 gele paprika 2 el olijfolie 2 liter kraanwater 4 groentebouillontabletten 300 g snijbonen 150 g glutenvrije fusilli 250 g cherrytomaten 15 g basilicum 4 eieren1. Snipper de ui. Schil de bleekselderi... bekijk recept »
300 g fusilli (pasta) 46 g ansjovisfilets in olijfolie (Princes) 2 courgettes 2 uien 30 g kappertjes (potje 60 g, AH BASIC) 370 g tonijnstukken in zonnebloemolie (Princes) 500 g pastasaus (pot, AH BASIC) 4 el zw... bekijk recept »
250 g fusilli 200 g hummus pikant (Sabra) 3 el volle yoghurt 2 el limoensap 360 g tomatenmix 400 g artisjokharten 40 g rucola 125 g geitenkaas 501. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud s... bekijk recept »
350 g fusilli (pasta) 300 g broccoli 2 blikjes tonijn op water ((a 185 g), uitgelekt) 1 eetlepel olie 1 rode ui (gesnipperd) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 eetlepel kappertjes ((potje a 100 g), afgespoeld) 8 au... bekijk recept »
300 g fusilli (pasta) 1 ui 1 groene paprika 3 el olijfolie 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 240 g) 8 plakken Parmaham 1 pot pastasaus tomaat en mascarpone (225 g) 2 bakken sla compleet Italiaanse salade (a 250 g)1. Ove... bekijk recept »
300 g fusilli 1 gele paprika 1 teen knoflook 5 el olijfolie 360 g Zweedse gehaktballetjes 350 ml tomato frito 300 g spinazie 15 g basilicum (bakje 15 g) 250 g mascarpone1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking be... bekijk recept »
30 g fusilli (pasta) 2 kleine rode uien 1 teentje knoflook 1 bakje haricots verts (150 g) 8 snijbonen 4 stengels bleekselderij ½ venkelknol 2 eetlepels olijfolie 3 groentebouillontabletten 1 ciabattina (Italiaans broo... bekijk recept »
300 g fusilli (pasta) 2 tomaten 250 g spekreepjes 125 g crème fraîche 600 g spinazie (zak à 300 g) 50 g geraspte kaas1. Kook de fusilli in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de toma... bekijk recept »