281 recepten met fusilli
300 g fusilli 150 g ambachtelijk gerookt ontbijtspek 1 citroen (schoongeboend) 4 el aioli 350 g groene asperges 400 g artisjokharten (blik)1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel koud onder strome... bekijk recept »
200 g gedroogde witte bonen (pak a 500 g) 1 ui (fijngesnipperd) 3 eetlepels olijfolie 1 wortel (fijngesneden) ¼ knolselderij (fijngesneden) 100 ml droge witte wijn 2 eetlepels balsamicoazijn 1 blik tomatenblokje... bekijk recept »
300 g fusilli (pasta) 55 g amandelschaafsel 2 el olijfolie 150 g gesneden ui 100 g blanke rozijnen 50 g kappertjes 400 g pomodorini cherry tomatoes 60 g zongerijpte Taggia-olijven 20 g platte peterselie1. Kook de pasta volgens de... bekijk recept »
1 blik witte asperges 500 g kalkoenlapjes 150 g sneetjes gerookt spek 15 cl droge witte wijn 90 g Pecorinokaas 2 eetlepels fijngesneden diepgevroren peterselie 5 eetlepels citroensap 500 g fusilli 1 kippenbouillonblokje bloem ui boter olijfolie peper... bekijk recept »
150 g fusilli (pasta, zak a 500 g) 2 runderbouillontabletten 1 duopak Provençaalse (magere spekreepjes (250 g)) 1 zak wokgroenten (grof gesneden (400 g)) 2 potten witte bonen (a 370 g) 1 pak gezeefde tomaten (passat... bekijk recept »
200 g glutenvrije fusilli 420 g zongedroogde tomaten olie 2 tenen knoflook 200 g coburgerham 4 uien ¼ tl chilivlokken 300 g kikkererwten 15 g koriander 8 el Griekse yoghurt 150 g rucola1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen... bekijk recept »
400 g fusilli tricolore 300 g sperziebonen 1 rode paprika 1 ui 240 g zwarte olijven zonder pit 200 g salami 190 g gemarineerde artisjokharten (pot) 100 g Italiaanse pesto-dressing1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de ver... bekijk recept »
400 g Barilla fusilli (pak 500 g) 600 g broccoli 1 el olijfolie 265 g kabeljauwfilet 2 el peterselie (bakje 30 g) 1 pot Barilla arrabiata (pastasaus, 400 g) 1 snufje zout 1 snufje peper1. Kook de fusilli in ruim water met zout volgens de aanwi... bekijk recept »
300 g fusilli (pasta) 1 zak broccoliroosjes (300 g) 1 schaaltje cherry trostomaten (ca. 200 g) 1 ui 1 eetlepel olijfolie 1 pakje Boursin (150 g) 150 ml koksroom (pakje a 200 ml) zout en peper1. Fusilli koken vol... bekijk recept »
400 g fusilli (spiraalpasta) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 groene paprika 400 g champignons 2 eetlepels olijfolie 1 pakje droge worst (Amourettes, 140 g) 4 eetlepels tapenade van zongedroogde tomaten (potje a 140 g) ½... bekijk recept »