668 recepten met lasagne
2 teentjes knoflook olijfolie om in te bakken 500 g spinazie 250 g ricotta 260 g gerookte makreelfilet 1 citroen 75 g rucola 1 bos bladpeterselie 2 el kappertjes olijfolie extra vierge 8 verse lasagnevellen 100 g Hollandse garnalen schuimspaan 1.... bekijk recept »
300 g gehakt (half-om-half) 125 g roze garnalen (fijngehakt) 2 teentjes knoflook (uitgeperst) 1 el verse gember (fijngehakt) 2 el sojasaus 2 eiwitten (losgeklopt) 2 bosuitjes (in ringetjes) 2 verse lasagnev... bekijk recept »
1 ui 5 el olijfolie 500 g rundergehakt ½ el chilipeper uit de molen 400 g tomatenblokjes (blik) 500 ml runderbouillontabletten 40 g bloem 465 g geroosterde paprika's (pot) 16 lasagnebladen1. Pel en snipper de ui. Verhit... bekijk recept »
130 g mix voor lasagnesaus (pak) 1 liter kraanwater 2 uien 2 rode paprika's 50 g groene olijven zonder pit 250 g chorizo (worst) 2 el olijfolie 150 g lasagnebladen (pak) 100 g gemalen belegen kaas 48 (zakje)1. Verwarm d... bekijk recept »
4 eetlepels olijfolie 1 courgette (in blokjes) 1 aubergine (in blokjes) 2 rode uien (in stukjes) 2 theelepels gedroogde Italiaanse keukenkruiden 250 g rundertartaar 500 ml gezeefde tomaten 2 eetlepels vloeibare margarine ... bekijk recept »
1 zakje bechamelsaus (pak 100 g a 2 zakjes) 500 ml halfvolle melk 2 eetlepels olijfolie 1 schaaltje rundergehakt (ca. 250 g) zout en peper 2 blikje ratatouille niçoise (a 425 ml) 200 g lasagnebladen (voorgekookt) 100... bekijk recept »
1 kg koolraap 2 eetlepels olie 500 g rundergehakt 2 preien (dunne ringen) 1 blikje tomatenpuree (70 g) 1 zakje bechamelsaus (pak a 2 zakjes) 500 ml melk nootmuskaat 150 g gemalen jonge kaas (zakje)1. Oven voorverwa... bekijk recept »
175 gr gerookte kip, in reepjes 450 fijngesneden spinazie, diepvries 12 lasagnebladen 200 gr hüttenkäse (cottage cheese) 2 blikken a 400 gr tomatenblokjes 1 ui 1 eetl olijfolie 250 gr champignons 1 teentje knoflook 1 theel oregano Peper en zout 50 gr... bekijk recept »
3 el olijfolie 400 g rundergehakt 675 g Italiaanse roerbakmix (diepvries, pak 450 g) 470 g sugo tradizionale (tomatensaus, pot) 250 g lasagnebladen (pakje) 200 ml crème fraîche 75 g geraspte kaas (zakje 175 g)1. Verwar... bekijk recept »
2 el olijfolie 600 g spinazie (zak) 2 tenen knoflook 800 g tomatenblokjes (blik à 400 g) 250 g lasagnebladen (koelvers) 150 g jongbelegen kaas 50 (geraspt)1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een koekenpa... bekijk recept »