668 recepten met lasagne
3 aubergines 1 fles tomatencoulis 25 cl slagroom 1 teentje look 100 gr geraspte gruy?rekaas olijfolie origano 50 gr Parmezaankaas peper en zout 500 gr lasagnevellenBereiding: - Snijd de aubergines in schijfjes van 1/2 cm, bestrooi met zout en laat z... bekijk recept »
3 aubergines 1 fles tomatencoulis 25 cl slagroom 1 teentjes look 100 gram geraspte gruy?rekaas olijfolie origano 50 gram Parmezaankaas peper en zout 500 gram lasagnes- Snijd de aubergines in schijfjes van 1/2 cm, bestrooi met zout en laat ze een uur ... bekijk recept »
voor 4 personen: 450 gram in dobbelstenen gesneden kipfilet 5 eetlepels olijfolie 1 fijngesneden sjalotje 1 fijngesneden teentje knoflook 2 eetlepels tomatenpuree 2 eetlepels bloem 1/2 glas witte wijn 1 liter kippenbouillon 1 eetlepel vers gehakte ro... bekijk recept »
1 1/2 liter melk 2 pakken lasagnebladen 2 zakjes instant bechamelsaus 3 zakken jonge geraspte kaasMaak de bolognesesaus zoals beschreven in het recept voor spaghetti bolognese. Voeg op het laatst de melk toe aan deze saus, roer goed door en verwarm t... bekijk recept »
Bechamel-kaassaus: 70 gram roomboter 60 gram bloem 0,8 liter melk 0,2 liter groentebouillon 1 teen knoflook 1 sjalotje zout & peper 300 gram geraspte oude kaas Zet de oven aan op 170C. Snipper het sjalotje en de knoflook. Zet een steelpan op laag... bekijk recept »
2 uien 2 teentjes knoflook 500 gr tomaten 1 bloemkool 1 pak lasagnevellen 50 gr spekblokjes 40 gr boter 400 gr geraspte oude kaas 40 gr bloem 2 dl kookvocht v/d bloemkool 2 dl melk 1 eetlepel koffiemelk zout peperMaak de bloemkool schoon, verdeel ze ... bekijk recept »
1/2 bakje ricotta (kaas 250 g) 1 bakje verse groene pesto (100 g) 8 groene lasagnevellen 1 eetlepel kruidenolie basilicum (flesje a 80 ml) 50 g geraspte grana padano (kaas)Ricotta en pesto op kamertemperatuur laten komen. In twee ruime (hapjes)pannen... bekijk recept »
Voor 4 personen: Lasagne plakjes met ei of spinazie· Peper en zout· 500 gr gemengd gehakt· 1 blik tomaten in eigen nat· 1 blikchampignons· 1 ui· 2 teentjes knoflook· paprikapoeder· curry· eetlepel basilicum· eetlepel marjolein· tijm· 1 blaadje laurie... bekijk recept »
Nodig voor 4 personen: bolognese-saus 50 gram boter 50 gram bloem 250 gram champignons melk 250 gram lasagnebladen zakje geraspte kaasLaat de boter smelten. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Bak ze in de boter en voeg de bloem toe. D... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 uien 2 tenen knoflook 500 gram champignons 2 rode paprikas 1 grote bol mozzarella 6 eetlepels olijfolie wat zout 12 lasagnevellen (groen of wit) 2 eetlepels pijnboompitten 1 theelepel paprikapoederSnipper de gepelde uien en p... bekijk recept »