668 recepten met lasagne
Voor 4 personen: 500 g klapstuk (runds) 1 kruidenbuiltje 350 g wortels (in reepjes gesneden) 750 g puree 1 eetlepel paneermeel 30 g boter 350 g ui (in halve ringen gesneden)Breng 2 liter water aan de kook. Voeg het vlees toe en wacht tot het w... bekijk recept »
Nodig: 8 groene lasagnevellen zout 4 tomaten 400 g zalmfilet 2 theelepel chilipoeder 2 theelepel verse tijmblaadjes versgemalen zwarte peper 100 g geraspte kaas 2 dl roomVerwarm de oven voor op 200 C. Kook de lasagne in ruim kokend water met zout in ... bekijk recept »
8 groene lasagnevellen - zout - 4 tomaten - 400 g zalmfilet - 2 theelepel chilipoeder - 2 theelepel verse tijmblaadjes - versgemalen zwarte peper - 100 g geraspte kaas - 2 dl roomVerwarm de oven voor op 200°C. Kook de lasagne in ruim kokend water met... bekijk recept »
8 groene lasagnevellen zout 4 tomaten 400 g zalmfilet 2 theelepel chilipoeder 2 theelepel verse tijmblaadjes versgemalen zwarte peper 100 g geraspte kaas 2 dl roomKook de lasagne in ruim kokend water met zout in ca. 8 minuten gaar. Ontvel de ... bekijk recept »
voor vier personen: 25 g gele rozijnen 1 aubergine 1 rode paprika 2 stengels groene selderij 1 teen knoflook 1 dl olijfolie 2 el koriander extra vergine olijfolie Voor het zoetzuur: 2 dl passata 1/2 dl rodewijnazijn 1 el suiker 1 el extra vergine oli... bekijk recept »
6 vellen lasagne 200 g diepvries deelblokjes spinazie a la creme peper mespunt knoflookpoeder 4 tomaten 1 eetlepel Provencaalse kruiden 100 g gorgonzola 1 blikje tomatenblokjes (400 g) 1 eetlepel groene pesto Oven voorverwarmen op 175 graden. In een ... bekijk recept »
Zout6 vellen lasagne200 g diepvries spinaziepeperknoflookpoeder4 tomateneetlepel Italiaanse of Provencaalse kruiden100 g Gorgonzola1 blikje tomatenblokjes (400 g)1 eetlepel groene pesto Oven voorverwarmen op 175 graden. In pan ruim water met zout aan... bekijk recept »
400 g mozzarella4 tomaten12 lasagnebladenProvencaalse kruiden8 soeplepels bolognesesaus8 soeplepels roompeper en zout. - Snijd de mozzarella en de tomaten in plakjes. Kruid met peper en zout en voeg de Provencaalse kruiden erbij. Leg afwisselend op e... bekijk recept »
4 sjalotjesfijngesneden 2 teentjes knoflookfijngesneden 4 eetlepels olijfolie 4 vleestomatenontveldontpitin blokjes 500 gr rundergehakt 2 eetlepels tomatenpuree 1 eetlepel Provencaalse kruiden 2 eetlepels gehakte basilicum zout en (versgemalen) peper... bekijk recept »
400 gram rundergehakt. 1 blikje champignons 1 ui 125 gram soepgroenten 2 pakjes gratin kaas 1 ons ontbijtspek 1 pak lasagnebladen 1 pakje tomatenpuree van ongeveer 250 gram Maak het gehakt rul. doe de soepgroenten en de ui plus de champignons erbij.... bekijk recept »