124 recepten met linguine
400 g. gedroogde of 500 g. verse linguine (fijne lintpasta)4 el. olijf olie2 el. bloem1/2 tl. versgemalen witte peper1 pot (a 380 ml) visbouillon 1 dl. water3 el. droge witte wijn400 g. gekookte mosselen 3 el. fijngesneden peterselie. Bereidingswijz... bekijk recept »
400 g linguine 10 cl olijfolie (extra vierge) 3 teentjes knoflook 16 gamba's 250 g cherrytomaten 1 bosje bladpeterselie 12 blaadjes basilicum 30 g bieslook sap van 1 citroen zeezout peper (zwarte peper Voorbereiding Breng een ruime pan gezouten water... bekijk recept »
250 gram verse of 300 gramgedroogde linguine1 eetlepel plantaardige olie6 bos-uitjes in korte schuine stukjes gesneden2 eetlepels sesamzaad1-1? eetlepel grof zeezout2 theelepels vijf-kruidenpoeder1 theelepel grof gemalen chilipoeder 2 kipfilets (max.... bekijk recept »
1-2 (lliefst biologisch) citroenen250 g linguine pasta of tagliatelle1/2 el (zee)zoutvers gemalen peper1 voorgebakken pistoletje of stokbroodje1 dl extra vergine olijfolie2 tenen knoflookgepeld en in plakjeshandje (40 g) pijnboompitten2-3 el pittigeg... bekijk recept »
-24 groene asperges -30a 40 scampi's -500 gr linguine -olijfolie -een teentje knoflook -p+z -parmezaankaas -bak de scampi′s in hete olijfolie kort aan met de knoflook -voeg de groene gekookte asperges erbij en laat ze even mee bakken -roer al... bekijk recept »
750 g tomaten (liefst Roma-tomaten) 4 teentjes verse look 4 eetlepels olijfolie boter peper van de molen 1 kg palourdes (tapijtschelpen) 450 g linguine-deegwaren 4 takjes Italiaanse (platte) peterselie zout Voorbereiding Pel de tomatensnijd ... bekijk recept »
600 gr kippengehakt Italiaanse kruidenmengeling 4 wit van prei 2 dikke roze sjalotten 1 teentje look olijfolie 1 dl droge witte wijn 1 Knorr kruidenblokje 2 a 3 takjes verse tijm 200 a 250 ml lichte room peper en zout worchestershiresaus linguine /... bekijk recept »
400 g linguine (verse)400 g kipfilet75 g waterkers2 tenen knoflook1 rode chilipeper2 citroenen (geraspte schil en sap van)40 g geraspte parmezaan300 g artisjokharten (gemarineerd, uit bokaal)olijfoliepeperzout1. Laat de artisjokharten uitlekken en sn... bekijk recept »
400 g linguine500 g kalfsgehakt2 venkelknollen (kleine)100 g rucola2 teentjes knoflook2 lente-uien1 onbehandelde citroen (geraspte schil van)0.5 bosje bieslook1 eidooier100 ml room2 el paneermeelolijfoliepeperzout1. Maak de balletjes. Snipper de bies... bekijk recept »
500 g linguine300 g gerookte zalm1 rode ui2 tenen knoflook1 bosje rucolatakje dillecitroensapolijfoliepeperzout1. Kook de pasta beetgaar. 2. Pel de ui en snij ‘m in flinterdunne ringen. Pel en hak de knoflook. Snij de zalm in reepjes. 3. Stoof ... bekijk recept »