124 recepten met linguine
400 g linguine2 rode paprika1 courgette400 g zalmfilet (zonder vel)4 kl citroensap2 el verse dille ( enkele plukjes extra)1 el botercitroenpartjes voor erbijpeperzout1. Maak de groenten schoon. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadjes, s... bekijk recept »
400 g gerookte zalm500 g linguine1 bundel witte asperges3 onbehandelde citroenen4 el bladpeterselie (gesnipperd)200 g mascarponeparmezaan3 el boteruit de molen peperzout1. Boen de citroenen schoon. Rasp de schil en pers de vruchten uit. Schil de aspe... bekijk recept »
300 g kipfilet400 g linguine2 el bloem200 g kerstomaten1 teentje knoflook (geperst)30 g pijnboompitten (geroosterd)1 bol buffelmozzarella1 bosje basilicumolijfoliepeperzout1. Kook de linguine beetgaar. 2. Snij de kipfilet in hapklare stukken en wente... bekijk recept »
400 g linguine24 scampi's200 g spinazie (verse)2 dl room1 dl witte wijn3 dl kreeftenfond2 el olijfolie1 teen knoflookpeperzout1. Verhit de olijfolie in een pan en bak er de scampi’s met de look in, tot ze mooi roze beginnen te kleuren. Blus de ... bekijk recept »
400 g linguine (of andere pasta)50 g zwarte olijven (ontpit)500 g pompoen (geschild)100 g rucola1 el poedersuiker100 g geitenkaas2 el pompoenpitolie (facultatief)2 el olijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 2. 3. Bekleed een ... bekijk recept »
500 g linguineparmezaan (schilfers)2 ansjovisfilets (geplet)2 el kappertjes (grof gehakt)4 pruimtomaten (gepeld)1 rode ui (gesnipperd)0.5 l groentebouillonolijfolie3 takjes verse salie (gesnipperd)2 teentjes knoflook (gesnipperd)1 bosje marjolein (ge... bekijk recept »
400 g linguine200 g gerookte zalm200 g scampi's250 g groene asperges1 sjalot1 teentje knoflook1 el citroensap0.5 kl citroenschil (geraspt)2 el dille (gesnipperd)100 ml room150 ml zure room150 ml witte wijnboterpeperzout1. Maak de asperges schoon, bre... bekijk recept »
500 g linguine150 g peultjes150 g diepvries erwt1 broccoliolijfoliepeperzout1 bosje verse basilicum1 teentje knoflook80 g geraspte parmezaan50 g pijnboompitten1. Maak de pesto. Pluk de blaadjes van het basilicum en spoel ze. Rooster de pijnboompitten... bekijk recept »
250 g linguine200 g zalmfilet2 tomaten150 g venkel1 kl citroenschil (geraspt)koriander250 ml melk500 ml groentebouillon250 ml visbouillon150 ml witte wijn1.5 el bloem1.5 el botercayennepeperzout1. Breng de groentebouillon aan de kook, zet het vuur la... bekijk recept »
500 g linguine150 g krabvlees (blik)2 lente-uien2 rode pepers2 teentjes knoflook2 el bieslook (gesnipperd)100 ml witte wijnolijfoliepeperzout1. Kook de pasta beetgaar. 2. Maak de lente-ui schoon en snij in ringen. Pel en hak de knoflook. Maak de pepe... bekijk recept »