124 recepten met linguine
400 g linguine500 g Italiaanse worst (salsiccia of gehakt)200 g diepvries erwt1 kl verse munt (gehakt)1 kl gehakte oregano100 ml room4 el zure room3 el geraspte parmezaan (vers)boter (of olijfolie)peperzout1. Kook de pasta beetgaar. 2. Verwijder het ... bekijk recept »
400 g linguine1 kg venusschelpen1 ui200 ml droge, witte wijn2 el olijfolie1 bosje basilicumboterpeperzout1. Hak het basilicum (hou wat apart voor de garnering). Spoel de schelpen schoon. Kook de pasta beetgaar. 2. Pel en snipper de ui. Fruit 'm glazi... bekijk recept »
4 rode poonfilets (met vel)400 g linguine (of andere pasta)1 sjalot (gesnipperd)1 citroen (sap van)2 el gekonfijte citroen4 el tomaten (gekonfijte)2 el gehakt peterselie3 el gehakt basilicum4 el amandelen (gehakte)300 g ricotta100 g geraspte parmezaa... bekijk recept »
500 g linguine1 kg gemengd gehakt1 kg soepgroenten (gemengde, diepvries)1 ui2 flessen passata (van 700 g elk)basilicum (gedroogd)ras-el-hanoutparmezaanolijfoliepeperzout1. Pel de ui en snij hem in grove stukken. Fruit die glazig in olijfolie. Doe er ... bekijk recept »
500 g linguine400 g kerstomaten3 teentjes knoflook50 g rucola2 el olijfolie150 g geitenkaasversgemalen peperzout1. Kook de linguine beetgaar in gezouten water. 2. Spoel en halveer de tomaatjes. Pel en snipper de knoflook. Spoel de rucola&nb... bekijk recept »
24 scampi's500 g linguine0.5 venkelknolbladpeterselie (vers)dille (vers)1 citroen1 onbehandelde citroen (de geraspte schil)4 el olijfoliegrof zeezoutversgemalen peper1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Snij de venkel in klei... bekijk recept »
400 g linguine1 paksoi (in reepjes)2 teentjes knoflook (in fijne plakjes)1 el maïsolie100 ml groentebouillon200 g gorgonzola (in blokjes)100 ml roomverse basilicumuit de molen peperzout1. Voorbereiding: Snij de paksoi in reepjes, spoel ze en laat ze ... bekijk recept »
400 g linguine1 teentje knoflook125 g pancetta3 eieren150 g parmezaan (geraspt)peperzout1. Bak de pancetta in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Pel de knoflook en rasp grof. Voeg die aan de pancetta toe. 2. Kook de pasta beetgaar in lichtgez... bekijk recept »
500 g linguine250 g kippengehakt3 wortelen (geraspt)0.5 prei (versnipperd)250 g geitenkaas (vers, verkruimeld)rucola100 ml kippenfondchilipoederpeperzout1. Stoof de wortelen en de prei zacht in olijfolie. Voeg het kippengehakt toe en bak rul. 2. Over... bekijk recept »
500 g linguine200 g gerookte zalm150 g diepvries erwt (of vers)1 ui1 teentje knoflook150 ml visbouillonscheutje Noilly Prat (of andere vermout)200 ml room1 el olijfoliecitroensappeperzout1. Snipper de ui fijn. Hak de knoflook. Stoof de ui en de knofl... bekijk recept »