965 recepten met penne
400 g penne rigate (pasta) 1 courgette 2 uien 2 eetlepels (olijf)olie 1 magere salami met knoflook (200 g) 1 pot pastasaus (traditional, 600 g) 1 potje zwarte olijven in plakjes (240 g) 1 zakje pijnboompitten1. Penne... bekijk recept »
200 g penne 250 g cherrytomaten 1 prei 1 el dille 49 g mix voor kaassaus (Maggi, zakje 49 g) 2 el olijfolie 150 g seabob garnalen1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de ve... bekijk recept »
300 volkoren penne 2 uien 500 g champignons (bakje à 250 g) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook 2 el pijnboompitten 8 g koriander (zakje à 15 g) 125 ml zure room1. Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de... bekijk recept »
400 g penne 1 ui 2 courgettes 4 eetlepels olijfolie 1 blik gepelde tomaten (400 g) 100 g zwarte olijven zonder pit 3 eetlepels kappertjes 2 blikjes tonijn op water (a 185 g)1. Penne volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. U... bekijk recept »
1 varkensschnitzel 1 rode paprika 150 g magor (kaas, in blokjes) 1 el olie 200 g volkoren penne rigate 100 g krulslamelange 400 g stoofpeertjes (vers) 70 ml vinaigrette1. Snijd de schnitzel en paprika in reepjes en de kaas in ... bekijk recept »
300 g penne rigate (biologisch) 220 g roombrie (pakje) 1 krop ijsbergsla 2 rode uien 1 bosje radijs 55 g walnoten (zakje) 75 g veldsla (zakje) 4 el azijn 8 el mayonaise 2 el mosterd1. Kook de penne volgens de aan... bekijk recept »
300 g volkoren penne rigate 65 g pijnboompitten (zakje) 1 rode ui 1 el olijfolie 900 g gesneden bladspinazie deelblokjes (diepvries, pak à 450 g) 250 ml Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden (bakje)1. Kook de penne gaar vo... bekijk recept »
2 aubergines 4 eieren 100 g bloem 200 g paneermeel Gebakken auberginesSnijd het kontje van de aubergines en snijd de aubergines in plakken van circa 0,5 centimeter dik.Kluts de eieren. Strooi de bloem en paneermeel apart op een ... bekijk recept »
300 g penne (pasta) 4 el olijfolie 4 kipsaucijzen 1 ui gesnipperd tenen 2 knoflook geperst 500 g panklare boerenkool 150 ml kookroom light zout en peperPasta volgens aanwijzingen op verpakking beetgaar koken. In koekenpan 2 el olie verhitten en kips... bekijk recept »
400 g volkoren penne (pasta) 2 eetlepels olijfolie (eventueel uit potje zongedroogde tomaten) 1 schaaltje kalkoenborstfiletreepjes 150 g oesterzwammen (in reepjes) 1 ui (in ringen) 1 courgette (in halve plakjes) 1... bekijk recept »