965 recepten met penne
400 g penne rigate 400 g artisjokharten 370 g tonijn in olijfolie (blikje à 185 g) 225 g Napoletanasaus met basilicum (bakje) 70 g rucola1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat de artisjokharten uitl... bekijk recept »
25 g boter 1 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) ½ pak tuinerwten (extra fijn (a 450 g, diepvries)) ½ pak tuinbonen (a 300 g, diepvries) 1 zak andijvie (fijngesneden (250 g)) 1 pakje Parmaham (75... bekijk recept »
300 g penne (pasta) 700 g broccoliroosjes 1 pot verse tomaten-mascarpone saus (475 g) 2 eieren (gesplitst) 50 g geraspte kaas (jongbelegen)1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de broccol... bekijk recept »
150 g penne 400 g tastytomtomaten 1 rode peper 1 teen knoflook 2 tl Provençaalse kruiden 2 bosuitjes 150 g achterham1. Kook de penne in ruim kokend water in 12-14 min. beetgaar. Snijd de tomaten in stukjes. Snijd het steeltje van de rode ... bekijk recept »
300 g penne 2 courgette (gele) 2 el olie ½ tl gedroogde salie 125 ml crème fraîche ½ citroen 200 g gerookte zalmsnippers1. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. 2. Snijd de courgette in dunne plakjes. V... bekijk recept »
250 g penne (pasta) 1 el olijfolie 1 courgette (in schuine plakken) 2 portobello champignons (in plakken) 125 g spekblokjes (mager) 50 g Parmezaanse kaas 2 el pesto (vers)1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de ... bekijk recept »
1 citroen 15 g verse dille 2 tl suiker 15 ml olijfolie 2 tl mosterd 300 g penne rigate 2 zakken groentemix (a 400 g) 1 visbouillontablet 400 g kabeljauwfilet1. Snijd de citroen in 4 dunne plakes. Schil de rest van de citroen tot ... bekijk recept »
300 g volkoren penne 1 bakje kastanjechampignon 200 g belegen kaas 5 el olijfolie extra vierge 1 el natuurazijn wit 1 zak veldslamelange1. Kook penne in ruim kokend water met zout beetgaar volgens aanwijzingen op verpakking. Verwarm oven vo... bekijk recept »
300 g penne 3 el olijfolie 800 g Italiaanse roerbakgroente champignons 4 eieren 125 g crème fraîche 92½ g pesto alla Genovese 125 g mozzarella 75 g rucola 30 g saladepijnboompitten1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de penne ... bekijk recept »
3 el olijfolie 3 uien (gesnipperd) 1 schaal mager rundergehakt (ca. 455 g) 1 ei (losgeklopt) 3 el Italiaanse (kruiden (potje 12 g)) 200 g penne rigate (pasta, zak 500 g) 1 struik bleekselderij (in boogjes) ... bekijk recept »