965 recepten met penne
350 g penne vezelrijk 400 g rundergehakt zout en peper 4 el olijfolie 2 tl citroensap 1 takjes rozemarijn alleen de naaldjes 3 teentjes knoflook fijngesneden 1 gele paprika in blokjes 250 g peultjes schoongemaakt 1 pot Heinz Pasta Sauce Traditional ... bekijk recept »
80 g walnoten 150 g gewassen spinazie 1 knoflook 150 g oude geitenkaas 100 ml olijfolie extra vierge 1 snufje zout 1 snufje peper 300 g penne rigate 1 keukenmachine1. Rooster de walnoten ca. 5 min. in een droge koekenpan krokant. 2. Houd een ... bekijk recept »
3 uien 2 tenen knoflook 4 el olijfolie 4 kippenbouten 20 g Italiaanse kruidenmix 400 g tomatenblokjes (blik 400 g) 300 g spinazie (zak 300 g) 250 g ricotta (verse kaas, bakje 250 g) 400 g penne rigate (pasta, zak 5... bekijk recept »
1 rode peper 1 ui 160 g pancetta (pakje à 80 g) 100 g Pecorino Romano 750 g romatomaten (bak à 750 g) 1 el olijfolie 300 g penne rigate (zak à 500 g)1. Snijd het steeltje van de peper. Halveer in de lengte en verwijder met ... bekijk recept »
zout 150 g penne (pasta) ½ zakje hazelnoten (à 65 g) 2 bosuitjes 100 g gorgonzola (kaas) 1 eetlepel witte-wijnazijn 3 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum versgemalen peper 2 zakjes waterkers (à 75 g... bekijk recept »
2 bosjes groene asperges 300 g penne rigate 1 el olijfolie 1 rode paprika 175 g gemalen jonge kaas 6 scharreleieren 300 ml melk1. Breng in een ruime pan water met wat zout aan de kook. Breek of snijd het onderste stukje van de asperges. K... bekijk recept »
250 g Grand'Italia mini penne pasta 2 puntpaprika's 1 el milde olijfolie 400 g gesneden prei (koelvers) 690 g Grand’Italia Sugocasa Piccante in fles 15 g verse basilicum 100 g coburgerham 75 g geraspte kaas voor ovengratin1. Verwar... bekijk recept »
1 aardappel 400 g penne rigate Pasta Schil en snijd de aardappel in blokjes van circa 2 centimeter. Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de bereidingswijze van de verpakking en kook de aardappel mee. Saus Verwarm de... bekijk recept »
300 g volkoren penne (biologisch) 500 g witlof 500 g tomatenblokjes (blik) 1½ el oregano 300 g gemalen belegen kaas 50 (biologisch) 3 sneetjes oud brood 1 teen knoflook 3 el olijfolie1. Verwarm de ovengrill voor of v... bekijk recept »
250 g penne (pasta, zak 500 g) 2 potten gegrilde paprika's ((295 g), uitgelekt) 1 teen knoflook (geperst) 2 tl paprikapoeder (pikant) 1 el gedroogde Italiaanse keukenkruiden 1 potje witte kaasblokjes (300 g) 1/2 p... bekijk recept »