965 recepten met penne
2 el olijfolie 400 g Provençaalse wokgroente 100 g rozijnen 300 g penne (pasta) 195 g bruschettatopping gegrilde groenten (pot) 140 g groene olijven knoflook 15 g basilicum1. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ... bekijk recept »
300 g penne rigate (pasta, zak 500 g) 3 blikjes makreelfilets (met knoflook & kruiden in olijfolie (a 125 g)) 2 uien (gesnipperd) 1 prei (in schuine ringen) 2 groene paprika's (in blokjes) 1 blik tomatenblokjes ... bekijk recept »
2 aubergines 4 el olijfolie 300 g volkoren penne 185 g tomaat-mascarponesaus 15 g basilicum 150 g mozzarella (kaasbolletjes)1. Maak de aubergines schoon en snijd in blokjes. Verhit olie in een braadpan een bak de aubergine 10 min. Kook... bekijk recept »
300 g penne 500 g broccoli in roosjes en steel in plakjes zout 250 g gerookte spekreepjes 4 grote eierdooiers 100 ml slagroom 100 g Parmezaanse kaas geraspt 2 zakken rucola (75g) peperKook de penne gaar volgens de verpakking. Kook de broccoli in w... bekijk recept »
2 aubergines olijfolie extra vierge 300 g volkoren penne 2 teentjes knoflook 1 bosje peterselie 1 sinaasappel 1 citroen 75 g Parmezaanse kaas 75 g rucola Snijd de aubergines in plakken en leg de plakken in ... bekijk recept »
2 aubergines 40 g pijnboompitten (bakje à 80 g) 6 el olijfolie 1 teen knoflook 470 g pastasaus sugo basilicum (pot) 300 g penne rigate (pasta) 250 g ricotta (bakje) 15 g basilicum (bakje)1. Snijd de aubergine in... bekijk recept »
350 g penne (of andere korte deegwaren) 150 g fijne sperziebonen 400 g tonijn uit blik 4 eetlepels citroensap 2 eetlepels kappers 4 tomaten 50 g ontpitte, zwarte en groene olijven in schijfjes 2 hardgekookte eieren 100 g ansjovisfilets (in blik op ol... bekijk recept »
500 gr gehakt 1 ei 4 eetl paneermeel 1 theel salie 2 sjalotjes, fijn gesnipperd 2 eetl oregano Takje verse rozemarijn 1 ui, gesnipperd 800 gr tomatenblokjes uit blik 100 gr spekblokjes 2 teentjes knoflook 1 theel sambal scheut rode wijn 400 gr penne ... bekijk recept »
600 g pompoen 2 uien 3 el olijfolie 1 pot pastasaus (sugo Isolana) ½ pak tuinerwten 300 g penne 150 g geitenkaas (chèvre frais naturel 55)1. Snijd de pompoen in stukken van ca. 4 cm, verwijder draden en zaden en schil de st... bekijk recept »
400 g penne rigate 600 g broccoli 200 g Cheddar Tophat 48 100 g Parmezaanse kaas 200 ml crème fraîche 1 el pesto alla Genovese1. Zet de ovengrill aan of verwarm de oven voor op 225 °C. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking ... bekijk recept »