965 recepten met penne
400 g penne rigate 900 g bladspinazie deelblokjes (diepvries) 1 ui 2 tenen knoflook 2 el zonnebloemolie 150 g roomkaas knoflook & fijne kruiden 65 g pijnboompitten (zakje) 75 g geraspte belegen kaas1. Kook de penne volgens de ... bekijk recept »
1 teen knoflook 2 uien 4 el olijfolie 1 rode peper 400 g minigroente van de maand (haricots verts, bimi, minimaiskolfjes, rode peper) (schaal 200 g) 400 g tomatenblokjes (blik 400 g ) 300 g penne (zak 500 g) 100 g geraspt... bekijk recept »
1 teen knoflook 2 uien 1 stengel bleekselderij 200 g winterpeen 300 g tartaar 2 el olijfolie 690 g sugocasa erbe (tomatensaus) 250 g volkoren penne1. Snijd de knoflook fijn. Snipper de ui. Snijd de bleekselderij in boogjes en snijd de w... bekijk recept »
300 g volkoren penne ½ zakje pijnboompitten (a 65) 3 el olie 1 ui 350 g preien 350 g Tivall fijngehakt 300 g tuinbonen (diepvries, fijn) 400 g tomatenblokjes1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roost... bekijk recept »
200 g sugar snaps 1 ui 2 teentjes knoflook 500 g (tros)tomaten 400 g tilapiafilet (of meervalfilet) 1 eetlepel citroensap 50 g bloem versgemalen peper 1 eetlepel chilipoeder 2 eetlepels gedroogde Italiaanse keukenkruiden 300 ... bekijk recept »
200 g penne rigate 1 rode ui 100 g zongedroogde tomaten 200 g cannellinibonen 1 citroen 100 g geraspte Parmezaanse kaas 65 g rucola olijfolie extra vergine PastasaladeKook de pasta gaar volgens de bereidingswijze... bekijk recept »
400 g sperziebonen 400 g penne 2 eieren 4 tomaten 370 g tonijn in olie (blik à 185 g) 6 el pesto alla Genovese 12 zwarte olijven in plakjes1. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de penne in ruim water met... bekijk recept »
400 g penne rigate 4 saucijzen 2 teentjes knoflook 1 sjalot 1 rode peper olijfolie 1 bos groene asperges 75 ml witte wijn 100 g Parmezaanse kaas 100 g gorgonzola 300 ml room Kook de pasta gaar vol... bekijk recept »
500 g cherrytomaten olijfolie om te bakken 3 takjes oregano 1 sjalot 2 teentjes knoflook 0.5 bosje bladpeterselie 50 g ontbijtspek 350 g kipgehakt 1 el paneermeel 300 g penne 50 g Parmezaanse kaas P... bekijk recept »
300 g penne 3 el olijfolie 350 g kipfiletreepjes naturel 1 ui 400 g Provençaalse wokgroente (zak) 200 g salade kaasblokjes (bakje) 2 el witte balsamicoazijn 30 g pijnboompitten1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de ver... bekijk recept »