965 recepten met penne
200 g penne0.5 bundel jonge wortelen (klein)0.5 bundel groene asperges1 courgette (klein)4 geitenkaasjes (vers)balsamicostroopolijfolie1. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Laat afkoelen. 2. Schil de worteltjes, maar laat er een beetje lof aan... bekijk recept »
400 g penne12 plakjes gezouten spek1 broccoliboter4 el olijfolie1 el balsamicoazijn1 el peterselie (gehakte)1 el oregano (gehakte)zoutpeper1. Kook 400 g penne in ruim gezouten water. 2. Bak 12 fijne plakjes spek krokant in wat boter. 3. B... bekijk recept »
400 g penne (of andere pasta)50 g parmezaan (geraspte)150 g ontbijtspekzongedroogde tomaten40 g rucola20 g pijnboompittenolijfolie1 teentje knoflookpeperzout1. Kook de penne beetgaar. 2. Bak de spek krokant en laat uitlekken op keukenp... bekijk recept »
400 g penne100 g gezouten spek200 g champignons1 blikje tomatenblokjes1 rode Spaanse peper1 uiparmezaan (gemalen)olijfolieverse basilicum2 teentjes knoflook1. Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. 2. Snij het pepertje (zonder zaadjes!) in fijn... bekijk recept »
500 g penne150 g pancetta (in plakjes)250 g champignons1 sjalot2 preien2 lente-uien150 g ricotta75 g geraspte parmezaan200 ml lichte roomolijfoliepeperzout1. Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Maak de rest van de groenten schoon. Pe... bekijk recept »
800 g tomatenblokjes (blik)500 g penne1 rode ui3 tenen knoflook1 rode chilipeperverse basilicum (enkele blaadjes)4 el geraspte parmezaan (vers)olijfoliepeperzout1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Hak het chilipepertje fijn zonder de zaadjes.&nbs... bekijk recept »
500 g penne (kort &glad;)200 g artisjokharten (op olie)1 teentje knoflook150 ml room3 el melk150 g walnotenolijfoliepepergrof zeezout1. Pel en snipper de knoflook. Laat de artisjokharten uitlekken. 2. Fruit de knoflook in een beetje olijfolie, voeg d... bekijk recept »
500 g penne (rigate)200 g ham (blokjes)1 citroenhandvol peterselie (krul)4 eidooiers100 ml room100 g geraspte parmezaanolijfoliepeperzout1. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en roerbak de hamblokjes. 2. Kook de penne volgens de instructies op ... bekijk recept »
400 g penne500 g scampi's (schoongemaakt)200 g chorizoworst3 tenen knoflook0.5 bosje bladpeterselie (gehakt)1 citroen (sap en geraspte schil van)75 g gegrilde paprika (bokaal)1 kl paprikapoeder60 g amandelpoeder1 kl suikerolijfoliepeperzout1. Pel de ... bekijk recept »
500 g penne200 g bacon2 tenen knoflook350 g erwten (diepvries)150 g brieolijfoliepeperzout1. Kook de pasta beetgaar. 2. Blancheer de erwtjes 3 à 4 minuten in kokend, lichtgezouten water. Giet af, laat schrikken onder koud water en uitlekken. 3. Pel e... bekijk recept »