Recepten met ravioli

233 recepten met ravioli

Ravioli

Ravioli Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.

Gegratineerde ravioli ovenschotel

250 gr ravioli 150 ml kookroom 75 gr parmezaanse kaas 20 gr geraspte kaas 2 bosui 2 tomaten 1 geroosterdee paprika uit een pot 1. Een lekkere pasta ovenschotel. Deze keer met ravioli, tomaat, paprika en een bosui. Daaroverheen een snel zelfgemaak... bekijk recept »

Gegratineerde Ravioli (Snelle Hap)

2 blikken ravioli á 450 gr. 425 gr. tomatenblokjes uit blik zoutpeper bieslook. Italiaanse kruidenbasilicum en alles wat je maar lekker vindt in een saus. 250gr. mozzarella 50 gr. boter Hulpmiddelen Ovenschotel Hulpmiddelen - Ovenschotel Berei... bekijk recept »

Pastaspiesjes Met Tomaat En Rookvlees

50 gram ravioli (gevuld met spinazie)1 el. olijfolie1 doosje kerstomaatjes100 gram gesneden rookvlees Bereidingswijze Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet ze af en meng de olijfolie erdoorzodat ze niet aan elkaar kleven... bekijk recept »

Parelhoen met ravioli met champignons

2 parelhoentjes 1 pak verse ravioli met champignons 120 ml wildfond scheutje cognac 15 gr fondantchocolade 1 el aalbessengelei 12 groene peperbolletjes op sap 250 gr preiringen 12 blaadjes salie, fijngesneden olijfolie/porcini of truffel 1 takje t... bekijk recept »

Heerlijke Franse Uiensoep

6 uien 1½ l vleesbouillon 35 g boter worcestersaus tabasco stokbrood 100 g Comté ( Franse boerenkaas) Verhit de boter in een hoge pan en bak de uien goudgeel. Blus ze af met de bouillon. Laat de uien zachtjes gaar worden. Breng de... bekijk recept »

Vegetarische Uiensoep

6 grote uien5 teentjes knoflookkruidenbouillonblokjesklein bosje lente uitjesroom culinairgeraspte kaas1,5 liter water Kook het water met de uien, lente uitjes en de knoflook gaar in de bouillon. maak alles fijn met de staafmixer. bind de soep met ee... bekijk recept »

Uiensoep Met Ravioli

750 gr uien 2-3 teentjes knoflook 500 gr aardappelen 4 eetlepels olie 1 glas witte wijn of sherry 1 pot rundvleesbouillon met vlees 150 gr gehakt 2 eetlepels koffiemelk 150 gr geraspte oude kaas zoutpeper 125 gr ravioli 2 eetlepels gesnipperde peters... bekijk recept »

Uiensoep Met Ravioli

750 gr uien 2-3 teentjes knoflook 500 gr aardappelen 4 eetlepels olie 1 glas witte wijn of sherry 1 pot rundvleesbouillon met vlees 150 gr gehakt 2 eetlepels koffiemelk 150 gr geraspte oude kaas zoutpeper 125 gr ravioli 2 eetlepels gesnipperde... bekijk recept »

Zoete Ravioli Met Kersen En Roomsaus

Voor de pasta: 100g bloem1 eiwat olie,snufje zout. 24 Amarena-kersen op extra zware siroop50 gr. hazelnoten1/8 l.slagroom1/2 eetl.suikermespunt kaneel1 theel.aardappelmeel. Dep de kersen ( zonder pit) goed droog. Leg op elk stukje deeg een kers en kl... bekijk recept »

Pasta Met Pesto En Zalmsnippers

100 gram pasta 50 gr. zalmsnippers (of meer) - volle eetl. pesto (of meer) - parmezaanse kaas - ev. 2 ons broccoli. Kook de pasta. Als die op 3 minuten na klaar is de broccoli stomen (in vergiet net boven zachtjes kokend water-met-zout hangen) of hee... bekijk recept »

Pagina 7 van 24