233 recepten met ravioli
2 teentjes knoflook 2 zakjes broccoli (en bloemkool (a 350 g)) 2 pakjes ravioli (pasta, a 250 g) 400 g kalkoenfilet 25 g boter 2 eetlepels olijfolie 5 eetlepels citroensap (flesje a 115 ml) 2 theelepels suiker 1 flesje ... bekijk recept »
600 g broccoli 1 bekertje slagroom (125 ml) 100 g blauwaderkaas ((bijv. Danish Blue), in stukjes) 2 el verse bieslook (fijngeknipt)1. Schil de stronken van de broccoli en snijd deze in de lengte in 6 langwerpige stukken. Kook in ... bekijk recept »
250 g ravioli met kaas (pasta, koelvers) 1 snufje zout 500 g broccoli 2 el olijfolie 1 ui 250 g champignons 1 zakje champignonsaus (40 g) 250 ml water 100 g hamblokjes1. Kook de ravioli in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de ver... bekijk recept »
3 vastkokende aardappelen 2 el olijfolie 150 g gesneden ui 750 ml runderbouillon 450 g gesneden bladspinazie (diepvries) 2 tenen knoflook 250 g volkoren ravioli ricotta/spinazie 200 g hamreepjes julienne 125 g crème fraîche1. Sch... bekijk recept »
2 el olijfolie 300 g gesneden prei 1 paddenstoelenbouillontablet 250 g mascarpone 50 ml cognac (Gall & Gall) 20 g platte peterselie 400 g gesneden kastanjechampignons 500 g ravioli funghi porcini 250 g cherrytomaten aan de tak1. ... bekijk recept »
1 pak verse ravioli met 4 kazen 75 g gezouten roomboter 1 tomaat (gedroogd op olie, heel fijn gehakt) 1 el zwarte olijven (zonder pit, heel fijn gehakt) gemalen chilipeper (molentje)1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op... bekijk recept »
1 teentje knoflook 300 ml droge witte wijn 250 g mascarpone (kaas) 400 g gorgonzola (kaas) 2 el maizena ½ zakje verse basilicum (a 15 g) witte peper1. Knoflook halveren en binnenzijde van fonduepan ermee inwrijven. Wij... bekijk recept »
1 courgette 2 el olijfolie 400 g champignonroerbakmix 500 g pastasaus kaas en basilicum 500 g verse ravioli met 5 kazen1. Snijd de courgette in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgetteblokjes 2 min. Voeg de roerbakmix toe ... bekijk recept »
500 g groene asperges zout 4 gedroogde tomaten in olie (potje) 1½ zakje verse basilicum (à 15 g) 3 eetlepels olijfolie met truffelaroma (flesje) 200 g Manchegokaas (versgemalen) zwarte peper 8 lasagnebladen 3 bosui... bekijk recept »
500 g ravioli rossi (pakje à 250 g) 100 g gepelde walnoten 3 trostomaten 2 el olijfolie 300 g bladspinazie (zak) 100 g pesto alla Genovese 100 g geraspte Parmezaanse kaas1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakkin... bekijk recept »