233 recepten met ravioli
Vellen pastadeeg (voor 4 personen) 1 bol mozzarella 4 plakken prosciutto ham 4 a 5 blaadjes basilicum 1 teentje knoflook, fijngehakt Scheutje olijfolie 200 gram verse spinazie 3 eetlepels rode pesto 50 gr gepelde walnoten 50 gr geraspte Parmezaanse... bekijk recept »
500 g volkoren ravioli ricotta/spinazie (verse pasta) 500 g broccoli 25 g pijnboompitten 1 rode ui (fijngesnipperd) 75 g rucola 260 g tonijn chili & knoflook (blikje) 3 el extra vierge olijfolie1. Kook de ravioli volgens de... bekijk recept »
20 g Italiaanse kruidenmix (bakje, 20 g) 500 g verse ravioli funghi porcini (pak, koelvers) 2 sjalotten 400 g paddenstoelen voor pasta (schaal, koelvers) 2 el olijfolie 250 ml slagroom 140 g geitenkaas naturel 551. Breng ee... bekijk recept »
2 bakken ravioli rossi (a 250 g) 2 zakken broccoliroosjes (a 300 g) 2 handsinaasappels (op kamertemperatuur) 2 eetlepels groene olijventapenade (bakje a 100 g) 2 eetlepels olijfolie 1 theelepel gedroogde Italiaanse keuke... bekijk recept »
200 g bloem 1 ei 6 eetlepels water 250 g lamsschouder in sneetjes (zonder been) 100 g kikkererwten in blik 1 koffielepel kaneelpoeder 1 scheut wijnazijn 2 teentjes knoflook 200 g turkse natuuryoghurt 2 eetlepels sumak in poeder olijfolie zout1. Doe d... bekijk recept »
2 pakken ravioli ai 4 formaggi (pasta, a 250 g) 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g) 6 gedroogde tomaatjes (zakje a 100 g) 1 cup salsa ai 4 formaggi (kaassaus, 200 g) 1 duopakje hamblokjes (ca. 220 g) 1 theelepel Ital... bekijk recept »
500 g verse ravioli quattro formagi 600 g broccoli in kleine roosjes 6 el olijfolie 1 sjalot fijngesnipperd 2 teentjes knoflook in dunne plakjes 1 citroen 250 g pittige blauwaderkaasKook de ravioli in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de... bekijk recept »
500 g champignons 1 doosje kerstomaatje 1 bosje lente-uitjes 1 theelepel mosterd olijfolie 250 g spinazie 500 g vegetarisch gevulde verse ravioli 4 eetlepels zonnebloemolie1. Kook de ravioli 1 minuut in gezouten kokend water. Schep ze voorzichtig uit... bekijk recept »
2 uien 1 teen knoflook 1 el (olijf)olie 600 g gewassen spinazie 125 ml kookroom 500 g glutenvrije ravioli spinazie-ricotta 1 citroen 50 g Pecorino Romano1. Breng een ruime pan water voor de ravioli aan de kook. Snipper ondertussen de ui... bekijk recept »
1 sjalot 1 teen knoflook 250 g kastanjechampignons 3 eieren 250 g patenttarwebloem ½ tl zout 60 ml olijfolie 100 g parmaham 20 g platte peterselie 8 verse salieblaadjes (bakje 15 g) 60 g gezouten boter 60 g Parmezaanse... bekijk recept »