233 recepten met ravioli
2 winterwortels 1 pot paprika's (geroosterd (465 g)) 1 beker witte kaasblokjes (200 g) 1 takje verse rozemarijn 1/2 zakje hazelnoten (a 75 g) 3 el olijfolie 2 tenen knoflook 2 bakken ravioli (met kaas (pasta, a 250 g... bekijk recept »
500 g ravioli rossi met kaas en basilicum (verse pasta, pak à 250 g) 200 g sugarsnaps (bakje) 300 g gerookte kipfilet 3 bosuitjes 500 g romaatjes (bak à 250 g) 75 g rucola 100 ml vinaigrette basilico (fles à 250 ml)1. ... bekijk recept »
600 g broccoli 250 g cherrytomaten 500 g verse ravioli met 5 kazen (pak à 250 g) 185 g tonijn in olie 85 g tuna with a twist 8 g verse basilicum1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Halveer de tomaatjes. Kook de broccoli in een pan... bekijk recept »
6 blaadjes gelatine (pakje 12 stuks) 500 ml mangosap (pak 1 liter, koelvers) 2 plakjes roomboterbladerdeeg ((pakje 10 plakjes, diepvries), ontdooid) 1 el gemalen kaneel 70 g boter 65 g bloem 50 g poedersuiker 100 g macada... bekijk recept »
15 g funghi porcini secchi (gedroogd eekhoorntjesbrood) 500 g ravioli funghi porcini (verse pasta) 200 g bimi (groente) 80 g pancetta (spek) 2 sjalotten 2 takjes salie 200 g gesneden kastanjechampignons 200 g crème f... bekijk recept »
2 el olijfolie 2 tenen knoflook 3 groentebouillonblokjes 250 g ravioli quattro formaggi (verse pasta) 1 prei 2 tomaten 25 g Parmezaanse kaas 1,5 l water 1 snufje peper1. Verhit de olijfolie in een soeppan. Fruit de knoflook 30 sec. Schenk het... bekijk recept »
2 eetlepels pijnboompitten 2 kalfsoesters (op kamertemperatuur) 25 g boter 2 eetlepels olijfolie 2 theelepels gedroogde salie (of 1 el fijngesneden verse salie) 3 teentjes knoflook (in plakjes) 1 eetlepel balsamicoazijn 1... bekijk recept »
1 courgette 250 g kastanjechampignons 1 teen knoflook 2 el olie 150 g gesneden ui 370 g basis voor pastasaus basilicum 500 g ravioli funghi porcini 2 takjes rozemarijn1. Halveer de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Snijd de ch... bekijk recept »
zout 1 dl olijfolie 250 g ravioli ai 4 formaggi (met vier soorten kaas) ½ pot gevogeltefond (a 380 ml) 2 el koude boter of margarine 25 g geraspte Parmezaanse kaas1. In pan water met snufje zout en 1 eetlepel olie aan de kook... bekijk recept »
4 ravioli met geitenkaas en gekaramelliseerde ui 2 (pruim)trostomaatjes 4 kleine blaadjes basilicum 1 snufje zout 1 snufje peper1. Kook de ravioli met geitenkaas en gekaramelliseerde ui in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakk... bekijk recept »