Recepten met ravioli

233 recepten met ravioli

Ravioli

Ravioli Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.

Ravioli met notenroomsaus en peterselie

0.5 bussel bladpeterselie 100 g walnoten 1 teentje knoflook 1 eetlepel olijfolie 20 cl lichte verse room peper en zout 1 ui 500 g verse ravioli met ricotta en spinazie geraspte parmesaan1. Vul een grote kookpot met licht gezouten water en breng het ... bekijk recept »

Snelle ravioli caprese

2 x pak ravioli a 250 gram (gevuld met bv kaas) 150 gr veldsla 250 gr cherrytomaatjes 250 gr mozzarella balletjes of orrecchiette 50 gr pijnboompitten 3 eetl basilicum olijfolie Zwarte peper Optioneel: verse basilicumblaadjesSnijd de tomaatjes door... bekijk recept »

Verse kaasravioli met vis

250 g ravioli met kaas (koelvers) 2 el olijfolie 400 g pangasiusfilet 250 ml crème fraîche 1 tomaat 1 snufje zout 1 snufje peper 50 g Parmezaanse kaas 1 rasp1. Kook de ravioli in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de ... bekijk recept »

Ravioli met artisjok en ricotta

1 bak ravioli rossi (250 g) 1 zakje stoneleeks (6 stuks) 1 blik artisjokharten (400 g) 2 eetlepels olijfolie 1/2 bakje ricotta (kaas, a 250 g) 1/2 citroen (uitgeperst) 1/2 zakje peterselie ((a 30 g), fijngesn... bekijk recept »

Ravioli met aardappel-pecorinovulling

400 g bloem 5 eieren 2 eetlepels olijfolie extra vierge 300 g aardappels (kruimig geschild) 1 teentje knoflook (geperst) 100 g pecorino (kaas) (geraspt) 2 eetlepels verse tijm ((zakje a 15 g) fijngesneden) 100 g panc... bekijk recept »

Verse ravioli met geurige tomatensaus

1 el olijfolie 2 ui 2 tenen knoflook 600 g roma tomaten 600 g tomaatblokjes 500 g verse ravioli 1 snufje zout 1 tl gedroogde oregano 1 snufje peper 2 el basilicum 20 g parmazaanse kaas 1 staafmixer of keukenmachine1. Verhit de olijfolie in... bekijk recept »

Ravioli met broccoli en geitenkaas

600 g broccoli 500 g ravioli 4 formaggi (bakje à 250 g) 2 tenen knoflook 25 g verse Italiaanse kruiden (bakje) 2 el olijfolie 140 g geitenkaas, Bettine Blanc 581. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook in ruim kokend water me... bekijk recept »

Ravioli 4 verschillende kazen

Pastadeeg (voor 4 personen) 200m gr verse spinazie 50 gr mozzarella 50 gr ricotta 50 gr Parmezaanse kaas 50 gr gorgonzola kaas 1 teentje knoflook snufje zout mespuntje gedroogde peterselieBlancheer de spinazie 2 min in heet water, laten uitlekken en... bekijk recept »

Ravioli met braadworst-ricottavulling

100 ml olijfolie 15 blaadjes salie (uit zakje verse Italiaanse kruiden mix)) 2 braadworsten (Biologisch) 250 g ricotta (kaas) 2 eieren (gesplitst (eiwit wordt niet gebruikt)) 500 g zelfgemaakte pastavellen (zie tip)... bekijk recept »

Gefrituurde geitenkaasravioli

3 eieren 250 g patent tarwebloem 30 ml olijfolie ½ tl zout 125 g geitenkaas naturel 55 50 g Pecorino Romano (geraspt) 60 g walnoten 1 handpeer 3 cm verse gember 1 rode ui (groot) 20 g platte peterselie (bakje) ... bekijk recept »

Pagina 2 van 24