233 recepten met ravioli
0.5 bussel bladpeterselie 100 g walnoten 1 teentje knoflook 1 eetlepel olijfolie 20 cl lichte verse room peper en zout 1 ui 500 g verse ravioli met ricotta en spinazie geraspte parmesaan1. Vul een grote kookpot met licht gezouten water en breng het ... bekijk recept »
2 x pak ravioli a 250 gram (gevuld met bv kaas) 150 gr veldsla 250 gr cherrytomaatjes 250 gr mozzarella balletjes of orrecchiette 50 gr pijnboompitten 3 eetl basilicum olijfolie Zwarte peper Optioneel: verse basilicumblaadjesSnijd de tomaatjes door... bekijk recept »
250 g ravioli met kaas (koelvers) 2 el olijfolie 400 g pangasiusfilet 250 ml crème fraîche 1 tomaat 1 snufje zout 1 snufje peper 50 g Parmezaanse kaas 1 rasp1. Kook de ravioli in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de ... bekijk recept »
1 bak ravioli rossi (250 g) 1 zakje stoneleeks (6 stuks) 1 blik artisjokharten (400 g) 2 eetlepels olijfolie 1/2 bakje ricotta (kaas, a 250 g) 1/2 citroen (uitgeperst) 1/2 zakje peterselie ((a 30 g), fijngesn... bekijk recept »
400 g bloem 5 eieren 2 eetlepels olijfolie extra vierge 300 g aardappels (kruimig geschild) 1 teentje knoflook (geperst) 100 g pecorino (kaas) (geraspt) 2 eetlepels verse tijm ((zakje a 15 g) fijngesneden) 100 g panc... bekijk recept »
1 el olijfolie 2 ui 2 tenen knoflook 600 g roma tomaten 600 g tomaatblokjes 500 g verse ravioli 1 snufje zout 1 tl gedroogde oregano 1 snufje peper 2 el basilicum 20 g parmazaanse kaas 1 staafmixer of keukenmachine1. Verhit de olijfolie in... bekijk recept »
600 g broccoli 500 g ravioli 4 formaggi (bakje à 250 g) 2 tenen knoflook 25 g verse Italiaanse kruiden (bakje) 2 el olijfolie 140 g geitenkaas, Bettine Blanc 581. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook in ruim kokend water me... bekijk recept »
Pastadeeg (voor 4 personen) 200m gr verse spinazie 50 gr mozzarella 50 gr ricotta 50 gr Parmezaanse kaas 50 gr gorgonzola kaas 1 teentje knoflook snufje zout mespuntje gedroogde peterselieBlancheer de spinazie 2 min in heet water, laten uitlekken en... bekijk recept »
100 ml olijfolie 15 blaadjes salie (uit zakje verse Italiaanse kruiden mix)) 2 braadworsten (Biologisch) 250 g ricotta (kaas) 2 eieren (gesplitst (eiwit wordt niet gebruikt)) 500 g zelfgemaakte pastavellen (zie tip)... bekijk recept »
3 eieren 250 g patent tarwebloem 30 ml olijfolie ½ tl zout 125 g geitenkaas naturel 55 50 g Pecorino Romano (geraspt) 60 g walnoten 1 handpeer 3 cm verse gember 1 rode ui (groot) 20 g platte peterselie (bakje) ... bekijk recept »