1000 recepten met spaghetti
500 g spaghetti1 kg venusschelpen (of kokkels)1 sjalot2 tenen knoflook1 chilipepers1 bosje bladpeterselie200 ml witte wijnolijfoliezout1. Spoel de schelpjes goed schoon met koud water. Laat uitlekken. 2. Kook de spaghetti beetgaar. 3. Pel en snipper ... bekijk recept »
500 g spaghetti500 g gemengd gehakt100 g pancetta2 wortelen2 stengels bleekselder1 ui250 ml melk250 ml groentebouillon250 ml rode wijn400 g tomatenblokjes (uit blik)2 el tomatenpuree150 g geraspt kaasboterolijfoliekaneelpoederpeperzout1. Pel en snipp... bekijk recept »
250 g spaghetti (volkoren)300 g kalfsgehakt100 g gerookt bacon (mager)3 wortelen3 stengels bleekselder1 courgette1 ui1 teentje knoflook4 el parmezaan50 ml witte wijn400 ml vleesbouillon (vetarm, blokje water)400 g tomatenblokjes (blik)1 el tomatenpu... bekijk recept »
400 g spaghetti500 g scampi's (schoongemaakt)4 ansjovisfilets500 g kerstomaten125 g rucola1 ui8 teentjes knoflook1 el oregano (gehakt)1 el kappertjes100 ml witte wijn1 el tomatenpureeolijfolieboterchilipoedercayennepeperpeperzout1. Spoel en halveer d... bekijk recept »
500 g spaghetti400 g diepvries erwttakje waterkers (enkele)125 g pijnboompitten50 g geraspte parmezaan1 teen knoflook125 ml olijfolie4 eierenplukje verse kervelpeperzout1. Blancheer de erwten enkele minuten in licht gezouten water en laat ze schrikke... bekijk recept »
500 g spaghetti400 g erwten6 lente-uien4 el geraspte parmezaan (vers)150 g parmaham (in plakjes)2 teentjes knoflook2 el olijfolie100 ml droge, witte wijnpeperzout1. Kook de pasta al dente in gezouten water. 2. Blancheer de erwten 5 minuten in gezoute... bekijk recept »
8 kippenbouten1 ui1 teentje knoflook4 el gehakt basilicum16 scampi's (vers of ontdooid)0.5 limoen (sap van)350 g spaghettiolijfoliepeperzout1. Pel en snipper de ui en de knoflook. 2. Bak de kippenboutjes in 10 minuten aan alle kanten goudbruin in 3 e... bekijk recept »
500 g spaghetti500 g bloemig kokende aardappelen200 g prinsessenbonen (fijne)1 bokaaltje pesto (van 200 g)parmezaankrullenpeperzout1. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook ze beetgaar in gezouten water. Kook in een andere pan de spaghetti ... bekijk recept »
500 g spaghetti200 g in plakjes bacon8 stronkjes witloof1 rode ui100 g geraspte parmezaan2 el bladpeterselie (gehakt)0.5 kl chilivlokkenolijfoliepeperzout1. Bak de baconreepjes krokant in 1 el olie. Schep uit de pan. Laat 1 el van het braadvet in de ... bekijk recept »
500 g spaghetti2 blikjes tonijn1 ui (gesnipperd)1 teentje knoflook (geperst)1 courgette (in plakjes)2 wortelen (in blokjes)2 blikjes gepelde tomaten1 blikje tomatenpuree4 el kappertjessnuifje oregano4 takjes oregano100 g geraspt kaaspeperzoutolijfoli... bekijk recept »