1000 recepten met spaghetti
400 g spaghetti150 g gerookt spekblokjes2 el gehakt peterselie3 eieren200 ml room75 g geraspte parmezaanpeperzout1 Knorr Bouillonketeltje (Kip)1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Bak ondertussen de spekblokjes kroka... bekijk recept »
350 g spaghetti320 g tonijn (in olie, blik)6 ansjovisfilets (blik)1 rode chilipeper2 tenen knoflook1 el bladpeterselie (gehakt)400 g gepelde tomaten (blik)100 g zwarte olijven (ontpit)2 el kappertjes75 g pecorinoolijfoliepeperzout1. Pel en hak de kno... bekijk recept »
16 sint-jakobsvruchten500 g venusschelpen (vongole)400 g spaghetti4 preiwitten1 sjalot2 teentjes knoflook1 chilipeper2 el gehakt peterselie ( enkele takjes)150 ml droge, witte wijnolijfolieboterpeperzout1. Pel en snipper sjalot en knoflook. Spoel en ... bekijk recept »
400 g spaghetti3 teentjes knoflook0.5 bosje bieslook2 el olijfolie350 ml room50 g geraspte parmezaan300 g gerookte palingpeperzoutnootmuskaat1. Pel en snipper de knoflook. Spoel de bieslook en dep goed droog. Hou enkele sprietjes apart voor... bekijk recept »
500 g spaghetti4 tomaten1 rode uien2 teentjes knoflook3 el olijfolie4 takjes basilicum2 takjes peterselie2 sneetjes toastbrood (oudbakken)peperzout1. Spoel de tomaten, snij ze in vier en haal er de pitjes uit. Snij het vruchtvlees in blokjes.&nb... bekijk recept »
1 kg mosselen2 rode chilipeper2 teentjes knoflook3 takjes bladpeterselie2 el olijfolie150 ml droge, witte wijn500 g spaghettizoutversgemalen peper1. 2. Spoel de mosselen goed en verwijder de baarden. Gooi beschadigde en geopende exemplare... bekijk recept »
500 g spaghetti250 g buffelmozzarella250 g kerstomaten75 g rucolaolijfoliepeperzout1. Kook de spaghetti gaar in lichtgezouten water. Giet af en meng met een beetje olijfolie. 2. Spoel en droog de rucola. Spoel en halveer de kerstomaatjes. Laat de moz... bekijk recept »
500 g spaghetti1 kg venusschelpen1 glas witte wijnrode peper (gemalen)2 tenen knoflook (gesnipperd)1 handvol bladpeterselie (fijngehakt)olijfoliezoutpeper1. Spoel de venusschelpen grondig in voldoende water. Giet een bodempje olijfolie in een sauteer... bekijk recept »
400 g spaghetti1 teentje knoflook60 g basilicum60 g spinazie60 g pijnboompitten100 g parmezaan (geraspt)olijfoliepeperzout1. Spoel de blaadjes spinazie en het basilicum en laat goed uitlekken. Pel het teentje knoflook en snipper fijn. 2. Doe de knofl... bekijk recept »
400 g spaghetti400 g zalmfilet (zonder vel)1 ui150 g gruyère2 el boter150 g room100 ml witte wijn3 el citroensap125 ml groentebouillon2 tenen knoflook2 el bieslook1 rode chilipeperuit de molen peperzout1. Pel de ui en de knoflook en snipper ze f... bekijk recept »