1000 recepten met spaghetti
250 g gerookte zalm400 g spaghetti1 stronkje broccoli1 teentje knoflook300 ml room4 eieren3 el geraspte parmezaan (vers)1 el boterzwarte peper (versgemalen)zout1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en blancheer ze 2 minuten in lichtgezouten water.... bekijk recept »
500 g spaghetti1 ui1 teentje knoflook1 bosje gehakt basilicum800 g gepelde tomaten (blik)150 g geraspte parmezaanolijfoliepeperzout1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Hou enkele blaadjes basilicum apart voor de afwerking, hak de rest grof. ... bekijk recept »
500 g spaghetti3 teentjes knoflook1 bosje bladpeterselie1 citroen (zeste)50 g ansjovisfilets (in olie)1 kl chilivlokkenolijfoliezout1. Pel en hak de knoflook. Hak de peterselie fijn. 2. Kook de spaghetti beetgaar. 3. Stoof de knoflook glazig. V... bekijk recept »
500 g spaghetti1 bosje basilicum1 teentje knoflook30 g pijnboompitten50 g geraspte parmezaan6 el olijfoliepeperzout1. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof. laat afkoelen. Hou wat apart voor de afwerking. 2. Hou enkele b... bekijk recept »
500 g spaghetti200 g pancetta6 tomaten1 ui2 teentjes knoflook1 chilipepersparmezaan1. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in stukjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de chili in ringetjes. 2. bak de pancetta krokant in een pan zonder ve... bekijk recept »
500 g spaghetti5 tenen knoflook5 ansjovisfilets (in olie)1 bosje bladpeterselie2 el kappertjes400 g tomatenblokjes (in blik)100 g zwarte olijven (ontpit)2 sneden oudbakken broodolijfolie1 kl chilivlokkenpeperzout1. Maak eerst de pangrattato. Pel en h... bekijk recept »
1. Laat de zeevruchten ontdooien. Maak de groenten schoon. Snij de venkel in fijne plakjes, bewaar het groen. Snij de prei in ringen. Pel en hak de knoflook. 2. Stoof de venkel, prei en knoflook glazig in olijfolie. Blus met de wijn. Kruid... bekijk recept »
500 g spaghetti200 g pancetta2 eieren4 eidooiers50 g geraspte parmezaan100 g parmezaankrullenversgemalen peperzout1. Bak de plakjes pancetta in verschillende keren krokant in een pan zonder extra vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier. Breek in stuk... bekijk recept »
500 g spaghetti1 kg venusschelpen (of kokkels)1 sjalot2 tenen knoflook1 chilipepers1 bosje bladpeterselie200 ml witte wijnolijfoliezout1. Spoel de schelpjes goed schoon met koud water. Laat uitlekken. 2. Kook de spaghetti beetgaar. 3. Pel en snipper ... bekijk recept »
500 g spaghetti500 g gemengd gehakt100 g pancetta2 wortelen2 stengels bleekselder1 ui250 ml melk250 ml groentebouillon250 ml rode wijn400 g tomatenblokjes (uit blik)2 el tomatenpuree150 g geraspt kaasboterolijfoliekaneelpoederpeperzout1. Pel en snipp... bekijk recept »