1000 recepten met spaghetti
400 g spaghettizout en versgemalen peper250 g groene asperges, in stukken van 3 cm3 eetl. olijfolie250 g kipfilet, in blokjes1 gele paprika, zonder zaadjes, in reepjes1 cherrytomaten/kerstomaten, gehalveerd (1 bakje)2 eetl. zwarte olijven, zonder... bekijk recept »
200 g diepvriesdoperwtenzout en versgemalen peper2 eetl. extra vergine olijfolie2 sjalotten, fijngehakt1 citroen150 g parmaham, in reepjes300 g spaghetti2 eetl. munt, fijngehakt2 eetl. platte peterselie, fijngehakt25 g boter1. Blancheer de doperwten ... bekijk recept »
400 g gemengde bospaddenstoelen (cantharellen, kastanjechampignons,oesterzwammen etc.)2 eetl. citroensap50 g gepelde walnoten400 g spaghetti8 eetl. olijfolie2 teentjes knoflook, in plakjes1 rode peper, zonder zaadjes, in ringetjeszout en versgemalen ... bekijk recept »
450 g cherrytomaatjes/kerstomaatjes, gehalveerdzeezout, gemalen1 theel. suiker1 eetl. gedroogde Italiaanse kruiden2 eetl. olijfolie400 g spaghettivoor de knoflookolie:4 teentjes knoflook, geperst2 eetl. basilicumblaadjes6 eetl. extra vergine olij... bekijk recept »
400 g bloemkool, in kleine roosjes400 g spaghettizout2 eetl. geschaafde amandelen2 blikjes sardines in olie (ca. 240 g)3 eetl. olijfolie2 teentjes knoflook, geperst1/2 bakje cherrytomaten/kerstomaten, gehalveerd2 eetl. gehakte peterselie1. Ko... bekijk recept »
300 g spaghettizout en versgemalen peper6 eetl. extra vergine olijfolie2 teentjes knoflook, in plakjes1/2 Spaanse peper, gesnipperd2 eetl. kappertjes, uitgelekt1 blikje sardinefilet, uitgelekt4 eetl. fijngehakte peterselie1. Kook de spaghetti vol... bekijk recept »
2 sinaasappels400 g spaghetti400 g kipfilet, in reepjeszout en versgemalen peper3 eetl. olijfolie4 stengels bleekselderij, in smalle boogjes2 eetl. rode pesto1 tuinkers ( 1 bakje)1. Schil de sinaasappels dik, snijd de partjes uit de vliezen en vang h... bekijk recept »
500 g half-om-half gehakt1 teentje knoflook, gehakt2 sjalotjes of 1 ui, gesnipperd1 ei3 eetl. paneermeel4 eetl. groene pestozout en versgemalen peper2 eetl. olijfolie400 g spaghetti400 g diepvriesdoperwten100 g geraspte belegen kaas1. Meng door het g... bekijk recept »
750 g tomaten1 ui, gesnipperd2 teentjes knoflook, gepeld en geperst2 eetl. olijfolie1 eetl. balsamicoazijn of rode wijnazijn2 eetl. gehakte basilicum (vers of diepvries)zout en versgemalen peper400 g spaghetti of tagliatelle3 eetl. geraspte Parmezaan... bekijk recept »
2 sneetjes witbrood, zonder korsten100 ml melk (Melkan)500 g half-om-half gehaktgehaktkruiden3 eetl. boter of margarine100 g ontbijtspek, fijngesneden1 eetl. bloem200 ml warme vleesbouillon van 1/2 tablet200 g crème fraîche (Melkan)3... bekijk recept »