1000 recepten met spaghetti
2 eetl. olijfolie1 ui, gesnipperd1 venkelknol, in dunne plakjes, loof apartmespuntje cayennepeper of paprikapoeder2 tomatenblokjes op sap (2 blikken)400 g spaghettizout2 blikjes tonijn, uitgelekt2 eetl. gehakte verse bieslook of peterselie1. Verhit d... bekijk recept »
200 g tuinbonen, diepvries of vers3 eetl. olijfolie1 ui, gesnipperd1 teentje knoflook, gesnipperd1 eetl. gehakte tijm, (vers of diepvries) of 1 theel. gedroogd4 ansjovisfilets1 courgette, in dunne reepjes200 g asperges, geschild en in reepjes300 g sp... bekijk recept »
1 rookworst400 g spaghetti, beetgaar gekookt, uitgelektzout en versgemalen peper3 eetl. gehakte peterselie (vers of diepvries)6 eetl. olijfolie100 g geraspte Parmezaanse kaas6 eieren, losgeklopt1. Verwarm de rookworst. Schep door de nog warme spaghet... bekijk recept »
350 g spaghettizout en versgemalen peper500 g cherrytomaatjes/kerstomaatjes, gehalveerd250 gram mozzarella, in blokjes of mini mozzarella, gehalveerd4 eetl. olijfolie2 teentjes knoflook, geperst10 blaadjes basilicum1. Kook de spaghetti gaar volge... bekijk recept »
zout en versgemalen peper2 venkelknollen3 eetl. olijfolie2 teentjes knoflook, in plakjes300 g spaghetti1 theel. gedroogde dragon1 theel. rasp van een schoongeboende citroen200 g gerookte zalm (Vismarine), in dunne repen1. Breng een grote pan water me... bekijk recept »
200 g champignons, in plakken gesneden teen knoflook, gepureerd 100 ml droge witte wijn 250 ml room 1 el gehakte peterselie 1 pak PLUS verse spaghetti 2 aubergines 4 PLUS Kalfsoesters, op kamer temperatuur Olijfolie1. Bereiden: Begin met de s... bekijk recept »
1 zak spaghetti of tagliatelle naturel (verse pasta, 250 g)2 el olijfolie2 teentjes knoflook, fijngehakt1 bakje cherrytomaten (à 400 g)1 zak rucola (75 g)2 bollen buffelmozzarella (à 125 g), gehalveerd1. Verhit in een koekenpan de olijf... bekijk recept »
3 aubergines8 el olijfolie2 komkommers2 teentjes knoflook1 grote ui1 bakje peterselie (20 g)himalayazout400 g verse zalmfilet1 bakje basilicum (20 g)staafmixer1. Verwarm de oven voor op 220°C. Halveer de aubergines, bestrijk ze met ca. 2 el olijfolie... bekijk recept »
1 fles(jes) PLUS kruidendressing1 pot(ten) Peper, zout1/8 flacon koksroom4 stuk(ken) kippenbouten1 zak(jes) verpakking gemengde sla1 pak(ken) Sacla Spaghetti2 el olijfolie1 pot(ten) Paprikapoeder1 pot(ten) Sacla pastasaus tomaat & basilicum1.... bekijk recept »
300 g PLUS spaghetti1 el Vloeibare margarine350g Rundergehakt 400 g Italiaanse groentenmix 1 pak Knorr basis saus voor pasta: Italiaanse kruiden 1 zak geraspte parmezaanse kaasPeperZout1. Kook de spaghetti in een ruime pan met water volgens de bereid... bekijk recept »