Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Combinatie van scampi's en konijn

20 scampi's (middelgrote) 400 gr. konijnfilet tagliatelle 12 blaadjes basilicum 30 gr. walnoten 30 gr. pistachenoten 30 gr. pijnboompitten 1 limoen olijfoliepasta garen en afkoelen konijn ontvliezen (indien nodig) en in fijne reepjes snijden, kruiden... bekijk recept »

Fusilli met pijnboompitten en saffraan

350 g fusilli (of tagliatelle) 1 courgette, in blokjes 1 versnipperde ui 2 el pijnboompitten 1 el rozijnen 1 tl saffraanpoeder het sap van ½ citroen 50 g geraspte parmezaanse kaas 3 el olijfolie extra vergine peper en zoutKook de pasta beetgaar. Stoo... bekijk recept »

Italiaanse zalmfilet met paprika

Voor 2 personen: 2 Italiaanse zalmfilets (Iglo Viscuisine) 1 teentje knoflook 1 rode paprika 1 groene paprika 1 gele paprika Indien u geen Viscuisine gebruikt: 2 zalmfilets (150 g elk) 1 eetlepel groene pesto 4 eetlepels olijfolie 1/2 eetlepel kapper... bekijk recept »

Kalfsfricandeau met lentegroenten

Voor 4 personen: 3 eetl. olijfolie (Mediterrane) 1 ui, gesnipperd 2 stengels bleekselderij, in stukjes 2 eetl. gehakte peterselie (vers of diepvries) of 2 theel. gedroogd 2 teentjes knoflook, gepeld en geperst 600 g (kalfs)fricandeau 150 ml witte por... bekijk recept »

Licht gegratineerde zalmmoten met mascarpone

4 zalmmoten 6 preien 250 gram mascarpone 1 ei 1 dl melk 1 eetlepel boter peper en zoutSnij het wit van de prei in ringen van ongeveer 0,5 cm. Laat 1 eetlepel boter smelten in een brede kookpan en doe er de preiringen in. Kruid met peper en zout en ze... bekijk recept »

Paddestoelen-roomsaus

250 g oesterzwammen - 250 g kastanjechampignons - 100 g shiitake-paddestoelen - 100 g grotchampignons (of c?pes of cantharellen) - 2 teentjes knoflook - 100 g boter - 1/8 l slagroom of Room Culinair - zout - peper - 1 tl verse tijmblaadjes - 3 el ver... bekijk recept »

Papardelle met eekhoorntjesbrood, gerookte eendenb

Voor 4 personen: 400 g pappardelle (dikke tagliatelle) 400 g eekhoorntjesbrood 1 kleine fijngesnipperde sjalot Bakken & Braden dozijn platte peterselieblaadjes 50 g geroosterde pijnboompitjes 200 g gerookte eendenborst PH PastabouillonMaak het ee... bekijk recept »

Pasta met courgettes en wortelen

500 g pasta (farfalle of tagliatelle)1 grote courgette4 of 5 mooie wortelenenkele kerstomatenkorianderkorrelslook en verse basilicum- Kook de pasta. Snijd intussen de courgette en de wortelen in dunne plakjes. - Bak de look in een beetje olijfolie sa... bekijk recept »

Rode poon met dragon en kerstomaatjes

Voor 4 personen: 600 gr poonfilets 1 bundeltje verse dragon 1 doosje kerstomaatjes 1 dl olijfolie 1/2 dl sojasaus enkele druppels balsamico azijn 1 koffielepel roze peperbolletjes op vocht peper en zout.Pel de kerstomaatjes en hak de dragonblaadjes f... bekijk recept »

Tagliatellenestjes met Itailaanse ham

Voor 4 personen: 4 snnetjes gedroogde Italiaanse ham 1 tommat 4 nestjes tagliatelle 4 eetlepels gemalen of geraspte Parmezaankaas 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels lichte room 1 eetlepel basilicum peper en zoutBreng in een ruime kookpan lichtgezouten... bekijk recept »

Pagina 100 van 100