Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Aubergines uit de oven met tomaat & mozzarella

2 grote aubergines zout 1 ui 1 teen knoflook 3 kneepjes Solo Vloeibaar versgemalen peper 4 tomaten 2 bollen mozzarella 2 takjes basilicum Lekker met: 150 g gemengde salade met rucola 3 el olijfolie 1 el witte balsamicoazijn 300 g tagliatell... bekijk recept »

Broccolitimbaaltjes met garnalenpasta

500 g broccoliroosjes 2 kneepjes Solo Vloeibaar 5 el Knorr Finesse Bouillon Kip 3 grote eieren 1 dl light room peper en zout 4 ovenvaste vormpjes (2 dl) 300 g tagliatelle 1 el olijfolie 250 g garnalen 5 sprietjes bieslook 1. Verwarm de oven vo... bekijk recept »

Zalm Spinazie Pasta

80 gr. ongekookte tagliatelle 270 gr. zalmmoot 450 gr. diepvries spinazie (geen ala créme) 250 gr. uien 1 bakje Paturain light scheutje melk peper en zout Water koken voor de pasta wanneer het kookt pasta toevoegen. Uien is stukjes snijden Zal... bekijk recept »

Pasta met champions en ham

voor 4 personen: Boter 16 champignons 1 teentje gehakte look 8 el spekblokjes 2dl room 4 el gehakte peterselie 300 gr tagliatelle citroensapVersnijd de champignons en bak ze met wat gehakte look en de spekblokjes stevig aan. Bevochtig met de room en ... bekijk recept »

Pasta met zeekraal

250 g zeekraal 500 g tagliatelle 1 cl olijfolie (extra vierge) 1 dl room zout peperWas de zeekraal, verwijder eventuele houtige steeltjes en blancheer. Kook de pasta gaar in ruim water met een scheut olijfolie en zout. Verwarm de room met een kwart... bekijk recept »

Broccoli in boter gebakken met zalm

2 broccoli's boter 200 g zalm 1 soeplepel roze peper 1 soeplepel gehakte bieslook peper en zout.Haal de roosjes van de broccoli en stoof ze in een klontje boter tot ze halfgaar zijn. Kruid met peper en zout. Snijd de zalm in blokjes van 2 x 2 cm ... bekijk recept »

Linguini Di Provencali

250 g champignons1 groot teentje knoflook200 ml slagroom1 pak verse Linguine/tagliatelle pasta1 a 2 eetl. provencaalse kruidengeschaafde pecorino kaas Champignons in vieren snijden en in olie bakken, knoflook erbij fruiten. Vervolgens de slagroom toe... bekijk recept »

Kalfsoester In Salie En Botersaus

4 kalfsoesters van 150 gram zout en peper. 100 gram roomboter 4 takjes salie (alleen de blaadjes) geraspte parmenzaanse kaas. spaghetti of tagliatelle Verwarm de helft van de boter in de koekepan en braad hierin het vlees aan beide kanten een minuut ... bekijk recept »

De Lekkerste Bolognese Saus

1 medium ui? winterwortel2 stengels bleekselderij3 teentjes knoflook1 eetlepel olijfolie25 gram boter150 gram pancetta (of bacon)250 gram rundergehakt250 varkensgehakt300 ml volle melk (half volle kan ook)300 ml wijn (witte wijn geeft een delicatere ... bekijk recept »

Tilapiafilet In Kreeftensaus

1-2 stukken tilapiafilet blik kreeftensoep(A.H.roomkreeftensoep) tabasco worchestersaus pakje boursin Hulpmiddelen panovenschaal Hulpmiddelen - panovenschaal Voorbereiding Oven voorverwarmen op 180 gr. Bereidingswijze Kreeftensoep verwarmen en het p... bekijk recept »

Pagina 96 van 100