1000 recepten met tagliatelle
2 eetlepels olie 500 g rundergehakt 2 teentjes knoflook (in plakjes) 1/2 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 1 zak Provençaalse roerbakmix (400 g) 200 ml lichte rode wijn (bijv. Chianti) 400 g Tasty Tom trostomaten ... bekijk recept »
350 gr tagliatelle300 gr gerookte kip in reepjes2 peren300 gr verse spinaziev150 gr gorgonzola100 ml witte wijn1 ui30 gr pijnboompitten, geroosterdScheutje olijfolieKook de tagliatelle volgens de verpakking in een ruime hoeveelheid water gaar. Giet a... bekijk recept »
300 g tagliatelle 2 el olijfolie 300 g bakbacon (in reepjes) 5 eieren 125 ml slagroom 50 g pittige kaas ((bijv. grana padano), geraspt) 25 g roomboter (in stukjes) ½ zakje verse peterselie ((a 30 g), fijngesnede... bekijk recept »
300 g tagliatelle alle erbe 4 el olijfolie 1 dunne prei 15 g verse basilicum 3 tenen knoflook 6 trostomaten 4 el balsamicodressing 200 g rivierkreeftjes1. Kook de pasta met olie en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de ... bekijk recept »
1 citroen 4 eetlepels olie 2 x 2 ribkarbonades 300 g tagliatelle 300 g tuinbonen (diepvries) 1 kropsla 2 takjes verse munt1. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil eraf en pers de vrucht uit. Schep de helft van de rasp om met 2 e... bekijk recept »
500 g tagliatelle (vers (voordeelverpakking)) 1 citroen 2 eetlepels Italiaanse mix (doosje 50 g, diepvries) 4 eetlepels olijfolie 1 courgette (in blokjes) 4 tomaten (in partjes) 1 schaal zalmfilet ((300 g), in dun... bekijk recept »
4 kg mosselen 250 ml droge witte wijn 250 ml slagroom 2 serehstengels ((citroengras), in grove stukken) 2 teentjes knoflook (gepeld) 400 g groene tagliatelle 3 bosuitjes (in ringetjes)1. Mosselen onder stromend water afspoe... bekijk recept »
400 g penne (pasta) 250 g sugar snaps 1 pak mix voor tagliatelle roomsaus (70 g) 250 ml halfvolle melk 3 bosuitjes 1 blik roze zalm (418 g)1. Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Sugar snaps schoonmaken en in ca. 3 minuten... bekijk recept »
4 konijnenbouten 2 el bloem 1 el boter olijfolie 2 el rode wijnazijn 1 el suiker 4 bospeentjes 1 rode ui 1 kleine prei 1 el kappertjes 1 takje rozemarijn 1 takje marjolein 2 glazen rode wijn 1 limoen 300 g dubbel 00 bloem 3 eieren 3 tl water 0... bekijk recept »
250 g tagliatelle (zak à 500 g, met ei) 350 g wilde zalmfilets (zak, diepvries) 500 g witte asperges 300 g gebroken sperziebonen (diepvries) 1 pakje saus voor asperges1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakk... bekijk recept »