Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Pasta met surimi en verse tomatensaus

350 g tagliatelle (pasta) 1 zak tomaten (500 g) 3 teentjes knoflook 2 zakjes surimisticks (vis, a 200 g) 2 eetlepels (olijf)olie 1 zak gesneden prei (300 g) 1 pakje Italiaanse kruidenmix (diepvries, 50 g)1. Taglia... bekijk recept »

Tagliatelle met aspergetips

2 schaaltjes groene aspergetips (a 200 g) 5 el olijfolie extra vierge 1 teen knoflook (in dunne plakjes) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 1 pak verse tagliatelle (pasta, 250 g, koelvers) ½ bakje munt ((a 1... bekijk recept »

Courgette-tagliatelle met garnalen in knoflook-bieslookolie

½ zakje verse bieslook (a 25 g) 6 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 300 g tagliatelle (pasta) zout 1 courgette 2 bakjes Hollandse garnalen (a 100 g) peper1. Boven kommetje bieslook fijn knippen en 4 eetlepels o... bekijk recept »

Tagliatelle chaud-froid met salsa van grijze garnalen

250 g gepelde grijze garnalen 4 tomaten 400 g tagliatelle 1 pakje verse dille 1 eetlepel olijfolie 25 cl lichte verse room peper en zout1. Kook de tagliatelle beetgaar. 2. Ontpit en snij de tomaten intussen in kleine blokjes. Snipper de helft van de ... bekijk recept »

Tagliatelle met garnalen

500 g reuzengarnalen (diepvries, zak) 200 g tagliatelle (pasta, zak 500 g) 3 tenen knoflook 3 el olijfolie 125 ml droge witte wijn 70 g tomatenpuree (blikje) 3 el semi-zongedroogde tomaten (pot à 380 ml) 15 g basilic... bekijk recept »

Tagliatelle met spek en mascarpone

1 zak groene tagliatelle (agli spinaci, 250 g) ½ duobakje gerookte spekblokjes (a 250 g) 2 uien 1 courgette 1 bakje mascarpone (verse kaas, 250 g) ½ zakje verse peterselie (a 30 g)1. Tagliatelle volgens gebruik... bekijk recept »

Tagliatelle en tilapia-basilicumcurry

300 g tagliatelle (pasta, zak a 500 g) 1 zak gebroken sperziebonen (500 g) 1 zakje verse basilicum (15 g) 2 rode uien 2 eetlepels zonnebloemolie 2 blikjes tilapiafilet (in currysaus (vis, a 200 g))1. Tagliatelle bereiden... bekijk recept »

Romige tagliatelle met bladspinazie en roquefort

150 g tagliatelle 1 ui 2 tenen knoflook 2 gedroogde tomaten in olie 200 g roquefort 2 el olijfolie 450 g bladspinazie (diepvries) 200 ml slankroom1. Kook de tagliatelle in een pan met ruim kokend water en zout volgens de aanwijzing... bekijk recept »

Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn

4 konijnenbouten 1 fles leffe 1 wortel 1 ui 1 selder 1 eetlepel boter 1 teentje look 1 eetlepel honing 0.5 l kippenbouillon (water bouillon) 0.5 dl room 1 eetlepel bloem 8 nestjes tagliatelle 1 potje rozemarijn 1 potje basilicum peper zout1. Kruid d... bekijk recept »

Groene pasta met groenten

350 g gebroken sperziebonen 300 g tagliatelle all'uovo 200 g sugar snaps 1 el olijfolie 300 g spinazie 2 eieren 150 ml kookroom 90 g pesto alla Genovese1. Verwijder de steelaanzet en puntje van de sperziebonen. Kook de tagliatelle samen... bekijk recept »

Pagina 3 van 100