Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Tagliatelle met citroen

2 40 g boter 2 eetlepels fijngehakte bladpeterselie 150 g mascarpone peper en zout 250 g verse tagliatelle1. Was de citroenen en dep ze droog. Schil ze flinterdun en snij de schil verder in fijne reepjes. Leg de schilletjes in een steelpan met koken... bekijk recept »

Mediterrane runderschenkel

1 kg runderschenkel 1 snufje zout 1 snufje peper 3 el olijfolie 2 uien 2 stengels bleekselderij 1 rode paprika 2 tenen knoflook 1 blikje tomatenpuree (70 g) 1 tl paprikapoeder 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 vleesbouillontablet 1 takje ro... bekijk recept »

Lintpasta met lente-spinaziesaus

35 g boter of margarine 2 sjalotjes 2 dl slagroom 1 pak blad-spinazie (450 g, diepvries) 1 pak verse tagliatelle (250 g) 1 zakje grof geraspte Parmezaanse kaas (100 g)1. Sjalotjes pellen en fijnsnipperen. Pasta volgens gebrui... bekijk recept »

Tagliatelle bolognese

1  ui 2 teentjes knoflook 1  winterpeen 2 stengels bleekselderij 70 g bacon olijfolie 500 g half-om-half gehakt 1 glas rode wijn 1 blik tomaten 1 tl oregano 1 snufje nootmuskaat 400 g tagliatell... bekijk recept »

Gebakken zalm met tagliatelle

70 g mix voor tagliatelle roomsaus (pakje) 250 ml halfvolle melk 250 ml kraanwater 80 g boter 250 g champignons (bakje) 300 g tagliatelle (met ei) 400 g broccoli 400 g Schotse zalmfilets1. Bereid de roomsaus volgens de aa... bekijk recept »

Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle

100 g groene tagliatelle (500 g) 2 tomaten 1½ eetlepel boter of margarine 2 theelepels vloeibare kruidenbouillon 1 theelepel tijm 100 g varkensfricandeau (iets dikker gesneden)1. In pan water aan de kook brengen. Tagliatelle ... bekijk recept »

Romige tagliatelle met oesterzwammen

1 bak tagliatelle (pasta, koelvers, 250 g) 2 bakjes oesterzwammen (paddenstoelen, a 150 g) 3 el olijfolie 150 g verse roomkaas met peper 2 el verse basilicum (in dunne reepjes) 50 g oude kaas (stukje)1. Tagliatelle volge... bekijk recept »

Tagliatelle primavera

500 g tagliatelle (bak à 250 g) 1 courgette 15 g basilicum (bakje) 3 el olijfolie 375 g groentemix (diepvries, mix van asperges/haricot verts/peultjes/broccoli) 100 g Grana Padano 3 el pesto alla Genovese1. Kook de tagliate... bekijk recept »

Mediterrane tagliatelle met kip en aubergine

400 g tagliatelle 4 el olijfolie 1 ui gesnipperd 3 teentjes knoflook geperst 1 rode peper fijngehakt, zaden verwijderd 300 g kipfiletblokjes 1 aubergine in blokjes 1 el sesamzaadjes 4 trostomaten in blokjes 20 g verse basilicum grof gehakt 200 g feta... bekijk recept »

Tagliatelle marinara

1 pak tagliatelle verde (groene lintpasta 250 g) 2 uien 200 g kabeljauwfilet 2 eetlepels olijfolie 1 pak sugo pastasaus pikant (370 g) ½ zak zeevruchtencocktail (diepvries a 500 g) ½ cup vinaigrette (a 100 ml... bekijk recept »

Pagina 4 van 100