1000 recepten met tagliatelle
500 gram zalmfilet (Vismarine), ontdooid2 eetlepels citroensap1 theelepel paprikapoederzoutversgemalen peper8 vellen filodeeg, ontdooid6 eetlepels olijfolie1 rode paprika, zonder zaadjes, in reepjes2 lente-/bosuitjes, in ringen1 citroen, in plakken1 ... bekijk recept »
1 kilo aspergeszout400 gram tagliatelle2 eetlepels pijnboompitten2 sinaasappels3 lente-/ bosuitjes1 teentje knoflook1 eetlepel olijfolie2 eetlepels gehakte koriander (vers of diepvries) of 1 thee- lepel gemalen koriander (ketoembar)100 ml witte wijn1... bekijk recept »
800 g kalfsgebraad250 g kerstomaten (tros)4 lente-uien2 el munt (gehakt)2 el gehakt peterselie2 el gehakt bieslook400 g tagliatelleboterolijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de lente-uien schoon en snipper ze fijn. Meng ze met ... bekijk recept »
400 g tagliatelle (groen)150 g parmezaan (schilfers)200 g Italiaanse salami (in stukjes)1 ui (gesnipperd)1 kl honing2 el olie1 teentje knoflook (gesnipperd)1 kl tijm1 rode peper (in halve ringetjes)uit de molen peperzout1. Snipper 1 kleine ui en 1 te... bekijk recept »
1.2 kg lamsschouder400 g tagliatelle4 uien2 wortelen (grote)250 g champignonsolijfolie500 g tomatenblokjes1 el bruine suiker200 ml madera0.5 citroen (geraspte schil van)1 takje tijm5 teentjes knoflook2 kl komijnzaad1 bosje bladpeterselie0.25 kl chili... bekijk recept »
24 langoustines400 g tagliatelle (zwarte)4 tomaten2 dl room2 dl droge, witte wijnolijfolie2 el peterselie1 sjalot2 tenen knoflookcayennepeperpeperzout1. Snipper de knoflook en de sjalot. Hak de peterselie. Verwarm de oven voor op 190° C. Halveer ... bekijk recept »
1 ui, fijngehakt1 teentje knoflook, geperst ½ rode paprika, in reepjes olijfolie24 scampi's, gepeld ½ el paprika (pikant) ½ el currypoeder1 El gehakte peterselie1 scheut cognac1 bokaal pastasaus Basilico Carrefour200 ml room tagliatelle enkele blaadj... bekijk recept »
2 varkenshaasjes100 gr pistachenoten1 eetl. peterselie1/2 eetl. tijm of 1 theel. gedroogde Provençaalse kruiden1 theel. noten- of arachideolie50 gr boter of 3 eetl. vloeibaar bakproduct1 theel. honingscheutje witte wijnknolselderij of cour... bekijk recept »
2 courgettes2 eetlepels olijfolie2 preien, in ringen1 eetlepel gehakte oregano of;1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden200 gram Gerookte zalm, in reepjes125 gram mozzarella, in plakken125 milliliter kookroom300 gram tagliatelleovenschaal, ingevet1... bekijk recept »
500 g zalmfilet (Vismarine), ontdooid2 eetl. citroensap1 theel. paprikapoederzoutversgemalen peper8 vellen filodeeg, ontdooid6 eetl. olijfolie1 rode paprika, zonder zaadjes, in reepjes2 lente-/bosuitjes, in ringen1 citroen, in plakken1 eetl. vers... bekijk recept »