Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Tagliatelle met groene asperges

350 gram tagliatelle 700 gram groene asperges 300 gram parmaham, dun gesneden 300 ml slagroom 4 teentjes knoflook 2 eetlepels Bertolli extra vergine olijfolie 3 eetlepels basilicum 3 eetlepels peterselie 150 gram verse Parmezaanse kaas1. Snijd h... bekijk recept »

Tagliatelle met gamba’s

350 gram tagliatelle 4 eetlepels Bertolli Gentile extra vergine olijfolie 600 gram gamba's 300 gram radicchio 300 gram ijsbergsla 1 klein glaasje cognac 150 ml kookroom zout en peper uit de molen1. Snijd de radicchio en de ijsbergsla in dunne repen.... bekijk recept »

Groene tagliatelle met garnalen

450 gram groene tagliatelle 2 eetlepels extra vergine olijfolie 450 gram grote garnalen 2 avocado’s 1 bakje kerstomaatjes 1 bosje basilicum 300 ml kookroom1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de avocado’s, haal de pi... bekijk recept »

Tagliatelle met rundvlees, wortel en witte selder

350 gram tagliatelle (lintpasta) 1 zak Bertolli Pastasaus Met Room 300 g rundvleesreepjes 2 eetlepels Bertolli Vloeibaar 1 ui 1 winterwortel 4 stengels witte selder een paar takjes bladpeterselie 1. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de v... bekijk recept »

Tagliatelle met geroosterde paprika &

200 g tagliatelle 1 blikje (ca. 185 g) tonijn in olijfolie 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Primavera 1 takje basilicum gemengde salade met rucola* 1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af. Verdeel de... bekijk recept »

Fijne tagliatelle met pittige saus

400 g fijne tagliatelle 150 g dikke plakjes rauwe ham 250 g champignons 3 el Bertolli Bakken en Braden Vloeibaar 1 zak (450 g) Bertolli Pastasaus Pittig 1 bosje (ca. 30 g) peterselie 1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking... bekijk recept »

Schnitzelenvelopjes met mozzarella

1 bolletje mozzarella 2 ongepaneerde kleine schnitzels (à 80 g) 3 el Bertolli Pesto Verde 1 el Bertolli Bakken en Braden Vloeibaar 200 g tagliatelle 350 g sluimererwten peper, zout extra: 2 cocktailprikkers1. Snijd van het bolletje mozzarella 2 dik... bekijk recept »

Tagliatelle met rode pepertjes & paprikasaus

200 g tagliatelle 1 pot (500 g) Bertolli Arrabbiata 50 g verse roomkaas 2 takjes peterselie 50 g gepelde grof gehakte walnoten salade met peer* 1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af. Verwarm de pa... bekijk recept »

tagliatelle met gerookte zalm

400 GR GEROOKTE ZALM 1 plantje dille 1 citroen 2 DL MELK 200 GR PHILADELPHIA NATUUR 500 GR tagliatelle peper en zout 1. voorbereiding2. pers de citroen3. snij de gerookte zalm in reepjes4. bereiding5. kook de pasta gaar in een ruime hoevelheid lic... bekijk recept »

Tagliatelle met pikant rundvlees, sluimerwtjes

400 g tagliatelle 2 teentjes knoflook 1 stukje rode peper 2 tomaten 3 eetlepels vloeibare margarine met olijfolie 300 g rundergehakt 1 Knorr Bouillonketeltje Vlees 4 eetlepels kappertjes 300 g sluimerwtjes 50 g geschaafde Parmezaanse kaas 1. K... bekijk recept »

Pagina 54 van 100